Tabu
lifestyle

Castiga un loc in Tabara Coolturala BookLand

In vara asta copiii cuminti…merg in tabara. Si nu in orice tabara ci in Tabara Coolturala BookLand, unde activitatile de invatare vor fi distractive, iar copii care au venit in tabara se vor intoarce acasa cu o multime de povesti istete.

Tabara Coolturala BookLand este o initiativa care isi propune sa sprijine educatia romaneasca printr-un exemplu de invatare nonformala. Ea este formata dintr-un mix echilibrat de activitati culturale, cognitive si distractive: literatura, teatru, muzica, workshop-uri tematice, activitati sportive, excursii, drumetii, treasure hunting. Grupa de copii va fi formata din maxim 50 de copii, insotiti de 5 supraveghetori (profesori și psiholog), ghizi locali, instructori specializati si un medic pediatru.

Premiul nostru consta in participarea gratuita in cadrul primului modul al Taberei Coolturale BookLand, in intervalul 30 iunie si 7 iulie si pot participa copii in clasele V-VIII.

Concursul se desfasoara intre 17 – si 24 iunie, iar pentru a-l castiga invitam parintii si copii sa posteze un comentariu la acest concurs in care ne spun in ce oras/ statiune au fost ultima oara in vacanta.

Mult succes! Am incheiat concursul, iar castigatorul este Lebada Mirel. Felicitari!

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Laura

realitatea

Idei de decorare a peretelui din spatele televizorului. Sunt geniale, încercați-le!

Andreea Damian

Sarah Jessica Parker a rămas fără aluniță

realitatea

Ilinca Vandici, pusă pe tuşă la Antena 2

Mos Craciun Alearga

Bărbații consideră mai atrăgătoare femeile îmbrăcate în roșu

realitatea

9 comentarii

Scrie un comentariu