Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Liviu Teodorescu are o nouă iubire: și-a luat mașină

Actor și cântăreț, participant la un concurs de voci celebru, solistul și-a dovedit în ultimele luni talentele speciale de compozitor și nu numai. Pentru că Liviu Teodorescu, căci despre el este vorba, a început să compună pentru alți artiști și a dat lovitură cu câteva piese.
În urmă cu peste 10 ani cântărețul și compozitorul Liviu Teodorescu bătea timid la porțile celebrității participând la un concurs de talente muzicale pe care nu l-a luat dar s-a făcut remarcat. A fost imediat observat de producătorii muzicali dar și de televiziune care l-au distribuit în serialul “Pariu cu viața” și a fost cooptat în trupa LaLa Band. De atunci pînă acum Liviu și-a căutat drumul, iar în ultimii ani a fost prezent mai mereu în atenția lumii muzicale.

După ce a semnat un contact cu o casă de producție iată că Liviu Teodorescu a surprins, a devenit compozitor și a început să colaboreze cu mai multe vedete, printre care și Dorian Popa. Însă solistul și compozitorul a dat lovitura cu seria de piese #LiTEMoments. A lansat printre mai multe piese și “Mulțumesc” care a făcut senzație printre fanii săi și colegii de breaslă. După ce pe perioada pandemiei a compus și a lucrat cu mai multe vedete în studiourile de înregistrări a plecat cu iubita lui într-o vacanță. Iar mai nou, Liviu Teodorescu și-a luat mașină nouă, BMW, de care este foarte fericit. Semn că i-a mers foarte bine in perioada asta de pandemie și a scris lîngă fotografie următorul text “Mi-am luat o fetiță și o iubesc”. “Sperăm să va placă piesa alăturată “Mulțumesc” dar și mașina pe care și-a luat-o.

ARTICOLE SIMILARE

Adele s-a despărţit de soţul ei, Simon Konecki

Andreea Damian

Restaurantul unui român, din New York, acuzat de sexism: interzice femeilor singure să mănânce la bar

Andreea Damian

Ce sa NU faci la sala

realitatea

(R)EVOLUȚIA TABLOURILOR ⎢ Actorii TNB spun poveștile lucrărilor împușcate în decembrie 1989

Ciocîrlan

Serena Williams va debuta la US Open în cel mai sexy echipament

Andreea Damian

Emilia Clarke și-a tăiat părul și a adoptat o tunsoare pixie, inspirată de la Gwyneth Paltrow

Andreea Damian

1 comentariu

Marcel 21 September 2020 at 0:02

great bargain!!!! fast shipping

Răspunde

Scrie un comentariu