Tabu
Image default
FASHIONSlider

Criteriile de care femeile și bărbații țin cont atunci când își aleg outfitul sunt diferite, dar surprinzătoare

Un studiu realizat pe 12.000 de persoane din Marea Britanie a scos la iveală ce gusturi au femeile și bărbații cu privire la stilul vestimentar. Rezultatele sunt suprinzătoare!

Mulți dintre noi spun că aspectul fizic nu contează. Ei bine, țin să vă anunțt că aspectul fizic este primul clik pentru ochii celorlalți. Asta cred bărbații, potrivit Independent. Pentru că femeile decid cum să se îmbrace în funcție de emoțiilor lor persoanele – încredere (58%), fericire (40%), motivațe (16%). Așadar, într-o zi în care simți că ți s-au înecat corăbiile arunci pe tine ceva la întâmplare din dulap, fără să-ți pese că nu ai asortat eșarfa cu panforii sau că ai uitat să calci blugii.

De asemenea, datele au mai arătat că bărbații tind să-și aleagă ținuta în funcție de modul în care îi privesc ceilalți. Cercetarea, comandată de o companie producătoare de haine din Regat, mai arătă că domnii se îmbracă la costum la locul de muncă (19%), comparativ cu femeile (doar 8%).

Iată de ce bărbații au curajul să ceară să fie promovați (6%), pentru că un costum îi ajută să pară „mai profesionali”, în comparație cu femeile (4%).

Studiul a analizat, de asemenea, impactul pe care hainele îl pot avea asupra bunăstării mentale a unei persoane, dezvăluind că alegerile vestimentare tind să încurajeze oamenii să încerce lucruri noi și chiar pot contribui la reducerea stresului. Două treimi (64%) dintre participanți cred că modul în care se îmbracă îi poate face să se simtă mai bine și să aibă o stare de spirit mai bună. Acest lucru, a spus participanții, se datorează faptului că alegerea outfitului îi determină să fie mai relaxați și mai încrezători.

 

ARTICOLE SIMILARE

10 trucuri naturale pentru albirea pielii de pe coate și genunchi

Andreea Damian

Cele 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre coronavirus

Andreea Damian

Simona Halep a anunţat că se mărită. Când va avea loc evenimentul

Andreea Damian

Trend alert: lampshading. Sau moda care face femeile să arate ca un abajur

Andreea Damian

A apărut reclama la Diet Pepsi cu David Beckham şi Sofia Vergara

realitatea

Amy Lemons: “Modelele mâncau tampoane de vată pentru a-și tăia pofta de mâncare”

realitatea

Scrie un comentariu