Tabu
LIFESTYLE Slider

Milionar german singur caută oameni să locuiască cu el (gratis) în „paradisul” său din Noua Zeelandă

milionar german

Un multi-milionar german singur-singurel caută 10 voluntari care să trăiască împreună cu el la o fermă din Noua Zeelandă – gratuit.

Karl Reipen

Karl Reipen a cumpărat Awakino Estate, un loc idilic de lângă New Plymouth, în Noua Zeelandă, în anul 2000, după ce s-a îndrăgostit de proprietatea pitorească.

Proprietatea de 8,5 milioane de dolari neozeelandezi dispune de o vinărie, un centru ecvestru, mai multe case și vedere spre ocean. Dar, după ce a trăit singur ani întregi în casa sa izolată, Reipen a descoperit că, deși deține un paradis de 220 de hectare, îi lipsește un lucru: prietenii.

Neamțul a dat și un anunț la ziar, în care invită pe oricine cu vârste cuprinse între 18 și 70 de ani să i se alăture – încurajându-i chiar să-și aducă și propriul cal – din moment ce moșia sa dispune și de centru ecvestru…

„Ei (voluntarii) ar putea locui în case de două persoane și ar putea împărți o viață frumoasă, cu întâlniri sociale și mese. Dacă sunteți interesat să trăiți împreună cu un grup de oameni interesanți, aceasta ar putea fi șansa dvs la o nouă viață. Vă puteți bucura de plimbări, pescuit, cumpărături, plimbări cu caiacul, de înot și de animale și păsări.”, sună anunțul publicat de el într-un ziar local.

Karl Reipen, care a făcut avere vânzând cafea cu gheață în Germania, a locuit la Awakino Estate în ultimii 10 ani și a transformat ferma în „paradisul” de cinci stele pe care îl deține astăzi. „Mi-a luat 10 ani să o ridic la standardul de azi. Acum, când totul este terminat, aș dori să împart „paradisul” cu oameni drăguți.”, a declarat afaceristul pentru The Sun.

ARTICOLE SIMILARE

Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

realitatea

Leonardo DiCaprio propune soluţii pentru limitarea încălzirii globale într-un film prezentat la Cannes

Andreea Damian

Un video viral dezvăluie modul bizar în care poți face doza de suc să devină transparentă

Andreea Damian

Cum să faci shopping în străinătate

realitatea

O puștoaică de 9 ani recreează look-ul vedetelor cu ce găsește prin casă. Rezultatul te va face să râzi!

Andreea Damian

Transformarea de 26.000 $: și-a dorit să arate ca Ivanka Trump iar visul i s-a împlinit

Andreea Damian

2 comentarii

Kwedulf Yggdrasill 19 December 2019 at 22:13

I really don’t know what to say! But certainly I know that what seems to be cheeper finally could cost a lot

Răspunde
ady 23 December 2019 at 2:29

I need to be there.

Răspunde

Scrie un comentariu