Home > Lifestyle > Stiri > Love Story: Cu mama la ginecolog

Love Story: Cu mama la ginecolog

Am făcut sex pentru prima oară la 21 de ani. Până atunci învățasem toate detaliile despre sex din revista Popcorn, pe care am început s-o citesc prin clasa a șaptea. De acolo știam „bazele” – cât de tare doare la început, care-i mărimea medie a penisului sau cum se rulează prezervativul.

Nu sufăr de nicio mutație și nu fac parte din vreo sectă a femeilor cu himenul întreg. Doar că m-am ghidat după un sfat al mamei, care îmi tot repeta că ar trebui să am o relație stabilă – care să implice și sex – abia după facultate. „Atunci când o să fii la casa ta”, îmi zicea ea părintește.

Singura discuție mai intimă am avut-o prin clasa a patra, când m-a avertizat că o să mi se întâmple, la un moment dat, ceva ciudat. Ciudățenia s-a întâmplat un an mai târziu, când mi-a venit ciclul. Atunci mi-a zis că asta o să mi se întâmple muuult timp de acum încolo și cam atât. Cred că i s-a părut normal să nu purtăm discuții despre sex. Bunica în niciun caz n-a luat-o de după umeri să-i explice mistere vaginului. Pe tata, singurul bărbat din viața ei, l-a cunoscut după vârsta de 20 de ani. Până atunci a învățat și a muncit în același timp. Cum ea n-a apucat să facă o facultate, ținea foarte mult ca eu să ajung studentă. Credea că un bărbat mă vă împiedica să bifez această etapă.

În timpul liceului, am avut doar relații de-o petrecere. Nici un corp străin nu mi-a atins chiloții; mă limitam la schimb de fluide gură la gură. Apoi, la 21 de ani, am cunoscut un băiat de Revelion, în orașul meu natal. Am schimbat și cu el fluide, dar ceva era în neregulă: pentru prima oară am simțit că himenul mi-era pus în pericol. Eram în primul an de facultate în București, el în primul an în orașul nostru, iar trei luni mai târziu l-am luat din Gara de Nord și l-am adus în cămin.

S-a întâmplat în camera mea de acolo, pe un pat supra-etajat, pe o pătura țepoasă, maronie. În toamna aia, a venit și el în București. Intrase la o facultate și vreo 3-4 luni am stat amândoi în camera mea, fără să anunț asta acasă. Mama a intrat în panică imediat ce a auzit că băiatul e în același oraș cu mine. Vorbeam mult la telefon și mă monitoriza permanent. Bineînțeles că nu știa că dormim în același pat, ba chiar unul mic, de-o persoană, de eram nevoiți să stăm lipiți rău unul de altul. Åži de acolo, dădeam în alte chestii.

În ianuarie, secretul cu împărțitul camerei de cămin ne-a fost dat în vileag și a urmat o adevărată dramă. Viitorul meu era deja sumbru – mă și vedeau cu o oliță într-o mână, cu pudră pentru fundul bebelușilor în cealaltă, și fără diplomă de facultate. Mi-au tăiat fondurile, gândindu-se că așa o s-o dau dracu’ de iubire și îmi văd de școală.

Ca să aplanez conflictul, le-am zis că nu am făcut sex cu el, că doar a stat la mine în cameră. Ma bazam pe o privire de motan plouat, pe câteva lacrimi și pe niște jurăminte. Suprinzător, scenariul a dat roade. Până într-o zi.

Nu știu ce-i veni mamei, dar la o vizită acasă i s-au reactivat bănuielile că făcusem sex. Îmi tot repeta că un avort la prima sarcină mi-ar compromite ovarele. N-am avut curajul s-o întreb dacă ea a trebuit să facă un avort la prima sarcină. În tot timpul ăla mă gândeam că o fi observat că îmi crescuseră sânii. Mi-am amintit și de niște discuții cu prietenele din liceu, care ziceau că după ce faci sex ți se face carnea mai moale. Mă tot pipăiam, era tărișoară încă. Mama a început iar cu întrebările, „Cum să stea el lângă tine și să nu te atingă?”. Åži-a zis să mă supună unei probe de foc: „Acum mergem la ginecolog!”. Nu mai fusesem niciodată. Am intrat în panică dar, în același timp, tot corpul îmi era în clocot de furie că mama mă trata ca un plod. Așa că, jumătate de oră mai târziu eram în drum spre o femeie ginecolog (singura condiție pusă de mine).

Am mers la un spital de stat, învechit, unde toate consultațiile se plăteau. Era o clădire cu scară în spirală, iar în mijlocul șirului de trepte se plimba, scârțâind, un lift negricios. Nu l-am mai așteptat, am luat-o pe scări. Ușile erau mari, aveau vopseau scorojită, iar pe jos era pardoseala aia comunistă, care imită pietricelele. Am ajuns la etajul unu și ne-am așezat lângă perete. În fața noastră mai erau vreo 2-3 femei. Era frig.

 – Deci te mai întreb o dată, ai făcut-o?

– Nu, i-am șuierat scurt mamei și am început să caut modele în pardoseală.

După vreo 15 minute ne-a venit și nouă rândul. Când am intrat, am dat cu ochii de o doamnă doctor la vreo 60 de ani. Asta o să-mi facă și morală, mi-am spus. Mama mi-a luat haina și a așezat-o într-un cuier. M-am așezat mută pe scaun, în timp ce ea a rămas în picioare, în spatele meu. Åži-a dres vocea și a anunțat scopul vizitei: „Doamna doctor, vreau să știu dacă mai e virgină!”. Apoi i-a făcut un rezumat a ce știa ea de relația mea. Doctorița n-a întrerupt-o. M-a întrebat apoi câți ani am.

– 22, i-am răspuns.

Åži-a luat pixul și a început să-mi treacă într-un registru datele, calmă. Nu părea prea mirată de curiozitatea maică-mii. M-a întrebat dacă se poartă frumos cu mine. Am confirmat. Apoi a trecut la mama:

 – Doamnă, nu himenul e important. E bine că se poartă frumos cu ea. Åžtiți câte fete de 14 ani vin cu burta mare la mine?

Până la urmă, mi-am dat chiloții jos și m-am urcat pe masă. M-am așezat prea sus, eram prea departe de doctoriță. Mi-am mutat bazinul mai jos, spre capătul mesei de consult. Mi-am îndepărtat picioarele și le-am proptit în niște suporți metalici. N-o să uit niciodată cât de reci erau. Mi-am așezat mâinile pe abdomen, mi-am fixat ochii într-un punct din tavan și am așteptat furtuna.

– Doamnă, pe aici nu s-a umblat, am auzit-o deodată pe doctoriță.

Nu mai înțelegeam nimic. Mi-am amintit că nu mi-a curs sânge prima oară când am făcut-o și am început să mă întreb ce dracu’ o fi meșterit el pe acolo. M-am dat jos de pe masă, încercând să am o mutră cât mai normală. Am evitat privirea doctoriței, mi-am tras chiloții pe mine, blugii, m-am încălțat și m-am așezat iar pe scaunul din fața ei.

Doctorița i-a spus mamei că e normal să am raporturi sexuale la vârsta mea. Mi-a mai desenat și un fel de calendar, m-a întrebat când îmi vine ciclul și mi-a arătat când aș putea să fac sex fără să apară copiii. Mi-a întins hârtia cu schema, însă mama a fost mai rapidă și a înhățat-o. Mi-a mai zis câte ceva despre spălăturile vaginale și cum se fac, în caz că am vreodată nevoie.

Mama se relaxase. Vestea pe care o primise a făcut-o să-mi arunce priviri calde. M-am îmbrăcat, am lăsat-o pe mama să iasă prima, doctorița a venit să ne conducă. Când să ies și eu, o văd că-mi face cu ochiul.

Mama l-a sunat de pe drum și pe tata să-i dea vestea. Prietenul meu a devenit un erou; falsul meu himen i-a îmbunătățit simțitor imaginea. Au trecut mai bine de patru ani de atunci, tot cu el sunt, am terminat facultatea, încă nu am copii și nu sunt la casa mea. Mama pare de acord cu viața mea sexuală. Nu mă întreabă nimic ce-i drept, dar nici nu mă amenință cu ginecologul când mă duc acasă.


2 Responses

Comenteaza acest articol

Love Story: Cu mama la ginecolog

by realitatea   5 min
2