Tabu
Image default
BEAUTY

Machiaj pas cu pas – Georgia May Jagger la Festivalul de Film de la Cannes

Georgia May Jagger, fiica cea mică a lui Jerry Hall și a lui Mick Jagger, a reușit să atragă toate privirile la deschiderea festivalului de la Cannes care a coincis cu premiera peliculei The Great Gatsby.

Georgia a uimit atunci când şi-a făcut apariţia într-o rochie Cavalli roşu vibrant, cu decolteu adânc, care se asorta perfect cu machiajul spectaculos marca Rimmel London.

Tenul Georgiei era pregătit pentru camerele de filmat ce o aşteptau şi arăta impecabil datorită cremei BB 9in1. Aspectul natural al feţei sale a fost completat de pudra bronzantă aplicată pe pomeţi. Pentru obrajii ce radiau a vară a fost folosit Match Perfection Bronzer (în curând în România) în nuanţa Light Tan.

Ochii fermecători ai Georgiei au fost accentuaţi cu creionul ScandalEyes Shadow Sticks (în curând în România) în nuanţa Bad Girl Bronze. Complementar, pentru o atingere translucidă a pleoapelor a fost folosit şi creionul Scandaleyes Shadow Sticks în nuanţa Bulletproof Beige. Machiajul ochilor a fost completat de atingerea neagră, bogată a Scandaleyes Mascara.

Cu toate acestea, elementul captivant al machiajului deosebit al Georgiei a fost rujul. Georgia a purtat nuanţa declarativă Big Bang Red 004 de la Apocalips Lip Lacquer (în curând în România), care se asorta perfect cu lacul de unghii Salon Pro Lycra, nuanța Rock n Roll.

Foto: Getty/Rimmel London

ARTICOLE SIMILARE

Cum ne păstrăm silueta, fără a face antrenamente obositoare?

realitatea

Rujul Hermès, un masterclass în luxul sustenabil

Andreea Damian

Toti au ramas uimiti cand s-a cantarit! Vezi cate kilograme are Cruduta

Tunsori pe care le veți dori în 2021 dacă aveți păr creț și ondulat

Andreea Damian

La 73 de ani arată ca o puștoaică. Secretele de frumusețe ale creatoarei de modă Vera Wang

Andreea Damian

Tratament șoc anti-celulită.

realitatea

Scrie un comentariu