Home > Slider > Madonna, aniversare la palat. Petrecerea a ținut cinci zile și cinci nopți

Madonna, aniversare la palat. Petrecerea a ținut cinci zile și cinci nopți

madonna

Madonna a sărbătorit cu mult fast împlinirea vârstei de 60 de ani. Vedeta americană a zburat tocmai la Marrakech, în sudul Marocului, unde a organizat o petrecere extravagantă, care a ținut cinci zile și cinci nopți.

Regina muzicii pop a ales palatul vechi El Fenn, cu piscină şi o terasă imensă, și nu s-a abținut de la cheltuieli. Și-a cazat oaspeții în camere de 400 de dolari pe noapte și le-a servit numai bucate alese, pe care apoi i-a scăldat în șampanie scumpă. Invitații au dansat pe ritmuri orientale și nu au plecat la culcare înainte de ora 4 dimineața.

Fotografiile de pe instagram sunt mărturiile că Madonna a făcut o aroganță de ziua ei, doar a schimbat prefixul. Iar la averea sa, estimată la 500 de milioane de dolari, această chetuială abia se simte. Cântăreața a purtat ținute și podoape specifice Marocului, cerându-le și invitaților să celebreze împreună cu ea cultura berberă din magicul Marrakech. Aceștia au îmbrăcat porturi arabe și au petrecut până în zori alături de o Madonnă „foarte politicoasă și foarte modestă”. „Ne-am așteptat ca Madonna să cânte la petrecere, dar nu a făcut-o. Nicio melodie de-a sa nu s-a auzit. Ne-a cerut să nu o invităm să ne cânte. (…) A băut foarte puțin. Nu s-a îmbătat niciodată”, a dezvăluit un apropiat de-al vedetei, care a participat la petrecere.

Potrivit The Sun, Madonna a cheltuit mii de dolari numai pentru a decora palatul pentru aniversarea ei. Nu au lipsit de lângă ea, în aceste zile speciale, cei șase copii – Lourdes, de 21 de ani, Rocco, de 18 ani, David și Mercy James, de 12 ani, și gemenii Stella și Esther, de 5 ani.

Cu ocazia împlinirii a 60 de ani, Madonna a lansat o colectă în beneficiul asociaţiei caritabile „Raising Malawi”, care susţine orfanii şi copiii vulnerabili din Malawi cu programe de sănătate şi de educaţie. „Pentru aniversarea mea nu pot găsi un cadou mai mare decât să pun în legătură familia mea mondială cu această ţară magnifică şi copiii care au nevoie de noi”, a scris ea pe contul ei de Facebook.

Articole asemanatoare
madonna
„Like a Prayer” a Madonnei, piesa care a înfuriat Vaticanul, a împlinit 30 de ani
madonna
Suma uriașă pe care Madonna o va primi ca să cânte la Eurovision
Și-a pus sau nu Madonna implanturi în posterior? Vedeta răspunde speculațiilor
madonna
Madonna a pus din nou tunurile pe Lady Gaga. Ce acuzații îi aduce de această dată

Comenteaza acest articol

Madonna, aniversare la palat. Petrecerea a ținut cinci zile și cinci nopți

by Andreea Damian   1 min
0