Home > Slider > Madonna, aniversare la palat. Petrecerea a ținut cinci zile și cinci nopți

Madonna, aniversare la palat. Petrecerea a ținut cinci zile și cinci nopți

madonna

Madonna a sărbătorit cu mult fast împlinirea vârstei de 60 de ani. Vedeta americană a zburat tocmai la Marrakech, în sudul Marocului, unde a organizat o petrecere extravagantă, care a ținut cinci zile și cinci nopți.

Regina muzicii pop a ales palatul vechi El Fenn, cu piscină şi o terasă imensă, și nu s-a abținut de la cheltuieli. Și-a cazat oaspeții în camere de 400 de dolari pe noapte și le-a servit numai bucate alese, pe care apoi i-a scăldat în șampanie scumpă. Invitații au dansat pe ritmuri orientale și nu au plecat la culcare înainte de ora 4 dimineața.

Fotografiile de pe instagram sunt mărturiile că Madonna a făcut o aroganță de ziua ei, doar a schimbat prefixul. Iar la averea sa, estimată la 500 de milioane de dolari, această chetuială abia se simte. Cântăreața a purtat ținute și podoape specifice Marocului, cerându-le și invitaților să celebreze împreună cu ea cultura berberă din magicul Marrakech. Aceștia au îmbrăcat porturi arabe și au petrecut până în zori alături de o Madonnă „foarte politicoasă și foarte modestă”. „Ne-am așteptat ca Madonna să cânte la petrecere, dar nu a făcut-o. Nicio melodie de-a sa nu s-a auzit. Ne-a cerut să nu o invităm să ne cânte. (…) A băut foarte puțin. Nu s-a îmbătat niciodată”, a dezvăluit un apropiat de-al vedetei, care a participat la petrecere.

Potrivit The Sun, Madonna a cheltuit mii de dolari numai pentru a decora palatul pentru aniversarea ei. Nu au lipsit de lângă ea, în aceste zile speciale, cei șase copii – Lourdes, de 21 de ani, Rocco, de 18 ani, David și Mercy James, de 12 ani, și gemenii Stella și Esther, de 5 ani.

Cu ocazia împlinirii a 60 de ani, Madonna a lansat o colectă în beneficiul asociaţiei caritabile „Raising Malawi”, care susţine orfanii şi copiii vulnerabili din Malawi cu programe de sănătate şi de educaţie. „Pentru aniversarea mea nu pot găsi un cadou mai mare decât să pun în legătură familia mea mondială cu această ţară magnifică şi copiii care au nevoie de noi”, a scris ea pe contul ei de Facebook.

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
madonna
Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul
madonna
Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert

Comenteaza acest articol

Madonna, aniversare la palat. Petrecerea a ținut cinci zile și cinci nopți

by Andreea Damian   1 min
0