Home > Agenda > Robert Smith spune că The Cure va lansa un nou album în 2019

Robert Smith spune că The Cure va lansa un nou album în 2019

Liderul trupei a anunțat știrea în timpul unui interviu despre includerea trupei la Rock and Roll Hall of Fame.

Robert Smith a spus că trupa care va veni și în România anul viitor, va lansa în 2019 cel de-al 13-lea album. Smith a apărut la emisiunea radio din New York, SiriusXM, pentru a discuta despre introducerea trupei The Cure în Rock and Roll Hall of Fame – este vorba despre prima lor piesă din 2008, Dream.

The Cure se află printre alți șapte artiști ale căror piese vor fi adăugate anul viitor în Rock and Roll Hall of Fame : Stevie Nicks, Radiohead, Janet Jackson, Def Leppard, Roxy Music și The Zombies.

Smith a vorbit despre modul în care nominalizarea l-a motivat să finalizeze noul abum. El declarase anterior, în luna iulie a acestui an, că The Cure a început să lucreze la materiale noi. “În aproximativ șase săptămâni vom încheia înregistrările pentru primul nostru album după mai mult de un deceniu.”

The Cure au anunțat un șir extins de concerte pentru vara următoare, inclusiv festivalul Mad Cool din Madrid, sesiunile de vară din Glasgow și festivalul de la Roskilde din Danemarca. Anunțul noului album sugerează că este foarte probabil ca fanii să aud[ noile piese la aceste concerte.

Pentru prima oară în Romania, anul viitor, vom avea concert extraordinar THE CURE, pe 22 iulie, în Piața Constituției. Alături de trupa britanică vor concerta și cei trei irlandezi de post-rock de la GOD IS AN ASTRONAUT.

Articole asemanatoare
The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019
A Night Like This

Comenteaza acest articol

Robert Smith spune că The Cure va lansa un nou album în 2019

by realitatea   1 min
0