Tabu
CULTURESlider

Robert Smith spune că The Cure va lansa un nou album în 2019

Liderul trupei a anunțat știrea în timpul unui interviu despre includerea trupei la Rock and Roll Hall of Fame.

Robert Smith a spus că trupa care va veni și în România anul viitor, va lansa în 2019 cel de-al 13-lea album. Smith a apărut la emisiunea radio din New York, SiriusXM, pentru a discuta despre introducerea trupei The Cure în Rock and Roll Hall of Fame – este vorba despre prima lor piesă din 2008, Dream.

The Cure se află printre alți șapte artiști ale căror piese vor fi adăugate anul viitor în Rock and Roll Hall of Fame : Stevie Nicks, Radiohead, Janet Jackson, Def Leppard, Roxy Music și The Zombies.

Smith a vorbit despre modul în care nominalizarea l-a motivat să finalizeze noul abum. El declarase anterior, în luna iulie a acestui an, că The Cure a început să lucreze la materiale noi. “În aproximativ șase săptămâni vom încheia înregistrările pentru primul nostru album după mai mult de un deceniu.”

The Cure au anunțat un șir extins de concerte pentru vara următoare, inclusiv festivalul Mad Cool din Madrid, sesiunile de vară din Glasgow și festivalul de la Roskilde din Danemarca. Anunțul noului album sugerează că este foarte probabil ca fanii să aud[ noile piese la aceste concerte.

Pentru prima oară în Romania, anul viitor, vom avea concert extraordinar THE CURE, pe 22 iulie, în Piața Constituției. Alături de trupa britanică vor concerta și cei trei irlandezi de post-rock de la GOD IS AN ASTRONAUT.

ARTICOLE SIMILARE

O CRIMINALA in topul celor mai SEXY femei din lume!

Cum a trecut Andreea Antonescu peste despărțirea de tatăl fetiței sale

Andreea Damian

Teatru pe ritm de hip-hop, într-o premieră absolută la TNB: „E vina ta!”

Tabu Tabu

Principele Nicolae a devenit tată. Modul inedit în care a anunțat venirea pe lume a bebelușului

Andreea Damian

Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor italieni, în timpul vacanței

Andreea Damian

Meghan Markle revine în atenția publicului

Andreea Damian

Scrie un comentariu