Tabu
PEOPLESlider

Madonna reacționează după ce a fost criticată pentru discursul despre Aretha Franklin

Madonna susține că discursul ei despre Aretha Franklin nu a fost niciodată menit să fie un omagiu adus Reginei muzicii soul. După ce a fost criticată de fanii ei pentru că a vorbit 10 minute despre ea însăși la gala MTV Video Music Awards, cântăreața în vârstă de 60 de ani s-a apărat, marți, pe Instagram.

„Mi s-a cerut să prezint videoclipul anului!”, se scuză Madonna. La descrierea fotografiei în care apare alături de câștigătoarea premiului „cel mai bun videoclip al anului”, Camilla Cabello, diva explică. „Și apoi mi-au cerut (n.r. producătorii MTV) să povestesc orice anecdotă din cariera mea legată de Aretha Franklin! Am împărtășit o parte din evoluția mea ca artist și i-am mulțumit Arethei că m-a inspirat de-a lungul carierei.”

https://www.instagram.com/p/Bmv1ypbgp9y/?hl=ro&taken-by=madonna

„Nu am intenționat să-i aduc un omagiu!”, a continuat ea. „Acest lucru ar fi fost imposibil in 2 minute, cu tot zgomotul și agitația din sală. Nu puteam s-o omagiez în acest context. Din păcate, majoritatea oamenilor nu este atentă și se grăbește să judece. Îmi place Aretha! R.E.S.P.EC.T.”, a încheiat Madonna.

Fanii o acuză pe Madonna că a vorbit, aproape tot discursul, despre ea. Revista  Rolling Stone a descris discursul de 10 minute al Madonnei drept un bizar tribut. Diva a ales să vorbească despre începuturile carierei sale de cântăreaţă şi dansatoare, concetrându-se aproape exclusiv pe momente legate de propria sa viaţă. „Aretha Franklin mi-a schimbat viața. Am părăsit Detroit când aveam 18 ani cu 35 de dolari în buzunar. Voiam să devin o dansatoare cunoscută. După mai mulți ani de chin și sărăcie, am decis să merg la audiții la teatrul de musical, pentru cor. (…)”, povestește Madonna.

Vedeta a mai arătat că atunci a cântat o melodie de Aretha Franklin. „De ce v-am povestit asta? Există o conexiune. Nimic din viața mea nu s-ar fi întâmplată fără Regina muzicii Soul. M-a adus unde sunt astăzi și știu că a influențat foarte multe vieți. (…) Mulțumim Aretha pentru că ne-ai dat putere”, a spus Madonna.

ARTICOLE SIMILARE

Gestul care a băgat-o pe Pamela Anderson într-o cușcă de animale, la Paris

Andreea Damian

Ce matinal e Mihai Morar chiar și în vacanță

Tabu Tabu

Jane Seymour: „Nu orice designer este dispus să îmbrace pe cineva de vârsta mea”

realitatea

Cum poti oferi un cadou de Paste? Arta de a darui o surpriza!

realitatea

Eugenia Șerban, schimbare uimitoare de look, după ce a învins cancerul

Andreea Damian

Cele mai sărace țări care se confruntă simultan și cu obezitatea și cu malnutriția

Andreea Damian

Scrie un comentariu