Tabu
CULTURE

Maestrul Interior – Workshop Transformational

Instrumentele Prezentei si Creatiei Constiente!

Dupa un an in care multi dintre noi au trecut prin transformari de constiinta semnificative, Nicoleta Svarlefus revine cu aceasta tabara care a fost mereu o intoarcere la starea naturala a fiintei, la libertatea interioara si intelepciunea intuitiva, la bucuria de a fi una cu tot. Dupa transformarile experimentate, dupa tot ce am trait in ultimii ani, veti fi abordati cu o noua energie, o viziune diferita, instrumente noi si deschidere catre si mai mult din ce putem fi.

Vei practica o serie de instrumente si vei observa ce creeaza nou in viata ta. Te vei deschide catre noi posibilitati, prin schimbarea unor perceptii despre tine, prin dizolvarea unor puncte de vedere despre Dumnezeu, care ti-au limitat accesul la tot ce poti fi si primi cu usurinta in viata. Vei calatori in spatiul sacru al inimii, acolo unde poti accesa puterea, inteligenta, maretia, divinul din tine!

Esti gata sa exersezi starea de prezenta, extinderea constiintei, cunoasterea interioara nelimitata? Esti gata sa-ti traiesti viata cu gratie si usurinta, sa lasi Maestrul Interior sa se exprime prin tine? Te inspira sa treci dincolo de ceea ce “trebuie” sau e “corect” conform unor puncte de vedere imprumutate, si sa alegi ce vrei, in fiecare moment, pentru bucuria ta?

Esti asteptata sa iei parte la o experienta magica, in lumea sacra a inimii. Sa experimentezi stari de constiinta extinsa, sa comunici prin limbajul iubirii, sa te simti parte din TOT ce este! Sa simti perfectiunea ta si a intregii Creatii, sa te VEZI cu adevarat un MAESTRU, asa cum ai fost dintotdeauna.

Cine poate participa?
Oricine a participat cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svarlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

In ce consta evenimentul?
4 zile de antrenament, workshop, meditatie, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svarlefus (consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat, conscious life coach, speaker inspirational, astrolog) si a Cristinei Ciobanu (asistent si organizator tabara).

Vei experimenta:

– deschiderea, si mai mult, a inimii si accesarea  puterii interioare;
– crearea unui spatiu pentru nou, pentru creativitate si miracole, in orice domeniu al vietii tale;
– starea de prezenta;
– transformarea “programelor” mentale care incaiti mai perturba linistea, credinta si bucuria;
– exprimare cu libertate si usurinta;
– creativitatea;
– dezvoltarea intuitiei;
– cum sa-ti asculti inima si sa te lasi ghidat de ea;
– iubirea, acceptarea si increderea in fiecare moment;

Inscriere:

Cristina Ciobanu (asistent  si organizator tabara)    Tel: 0758 088 168;

E-mail: [email protected]

ARTICOLE SIMILARE

Greta Thunberg a fost numită “omul anului” de către revista Time

realitatea

Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival !

TRAF | Festival dedicat migranților, vreme de 3 zile, la Timișoara

Andreea Damian

Megaconcertul Lenny Kravitz

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus

Andreea Damian

Scrie un comentariu