Home > Lifestyle > Mail-uri între Colin Powell şi Corina Creţu – FOTO în costum de baie!

Mail-uri între Colin Powell şi Corina Creţu – FOTO în costum de baie!

Un hacker a reuşit să spargă contul AOL al lui Colin Powell şi a făcut publice mai multe e-mailuri şi poze trimise de Corina Creţu acestuia.

Fostul secretar de Stat american Colin Powell oferit clarificări în legătură cu relaţia dintre el şi Corina, insistând că nu i-a fost necredincios soţiei sale, Alma. “A fost o prietenie care a devenit foarte personală pe e-mail”, a spus Powell. “Îmi trimitea fotografii frecvent. Multe fotografii de familie, cu nepoate ale ei, pe care le adoră, de la reuniuni de familie, de la şedinţe oficiale de lucru, de la căsătorie şi nişte poze în costum de baie… Niciodată nimic nepotrivit”, a subliniat el.

În aceste e-mailuri, Creţu îl numeşte pe Powell “dragostea vieţii mele” şi sugerează că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com. “Te-am iubit prea mult, prea mulţi ani. TU ai fost cea mai mare iubire a vieţii mele…”, i-a scris Creţu lui Powell pe 14 noiembrie 2011, potrivit publicaţiei New York Daily News. “Nu spune nimeni să mergem în pat. Vreau doar să te văd, nimic altceva”, i-a scris ea în acel an, potrivit aceleiaşi publicaţii.

Creţu i-a trimis şi numeroase fotografii, inclusiv fotografii în care apare în bikini dar afecţiunea sa pentru Powell pare a nu fi împărtăşită: “Nu am crezut că la (vârsta de) 43 (de ani) pot să plâng atât de mult pentru un bărbat, ca o adolescentă”, i-a scris ea în Ajunul Crăciunului, în 2010.

Powell a informat-o pe Creţu de spargerea contului AOL şi a sfătuit-o că ar fi “mai bine să ştergem toate (e-mailurile) dintre noi”, potrivit New York Daily News. El a adăugat că, după ce a părăsit Departamentul de Stat în ianuarie 2005, a păstrat legătura cu Creţu prin e-mail şi i-a “oferit frecvent sfatul în legătură cu planuri de a găsi un post la ONU sau alte organizaţii internaţionale”, adaugă publicaţia.

Powell a mai declarat că e-mailurile “de natură foarte personală” cu Creţu au “încetat acum câţiva ani”. “Nu a existat nicio relaţie atunci şi nu există niciuna acum”, a subliniat Powell, adăugând că a păstrat legătura cu ea şi au continuat să fie “prieteni”. “Mă bucur că ea are o carieră de succes. Mă bucur că s-a căsătorit recent şi este fericită”, a adăugat el.

sursa: www.gandul.info

2


1

3

4


1 Response

  1. Andrei

    Se bucura ca “s-a casatorit recent si e fericita…..” acuma depinde cat mai sta fraierul de sot langa ea, ca dupa ce te face de ras in fata unei tari intregi sau mai bine zis a unui mapamond caci Colin Powell e well known all over the world…parca nu mai ai o casnicie asa de fericita.

Comenteaza acest articol

Mail-uri între Colin Powell şi Corina Creţu – FOTO în costum de baie!

by realitatea   1 min
1