Tabu
PEOPLESlider

Mare scandal în restaurantul lui Dani Oțil. Prețurile au speriat vedetele

Dani Oțil a trecut prin fel de fel de provocări, de când a devenit proprietar de restaurant. Peste perioada COVID a trecut cu brio. Acum, el se plânge de calitatea foarte proastă a unor clienți puși pe scandal.

„Sunt proprietar de restaurant și credeți-mă…avem niște țărănoi printre noi. Cu niște mega mașini, de ar trebui să vină Virgil (n.r. – Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol și diplomație) să vă dea la palmă fiecăruia”, a început să povestească prezentatorul la Antena 1, conform SpyNews.ro.

Și a continuat: „În schimb, niște aere…vai de capul meu. Mi-a certat unul un ospătar. Deci și-a băgat și i-a luat pe toți…s-a simțit și ciolanul din bucătărie. A tresărit la un moment dat. După care, sigur că el a zis: ‘Sunt cu o femeie aici, cum puteți să-mi faceți așa ceva?’. Dobitocule! Ieși afară în primul rând!”, a răbufnit Dani Oțil, deranjat de comportamentul clientului. Nu i-a făcut acestuia publică identitatea, nici nu a oferit mai multe detalii despre incident”, a comentat Dani Oțil.

Mihai Bobonete este una dintre vedetele care s-au plâns de prețurile din restaurantul lui Oțil. Acesta a rămas perplex când a văzut nota de plată.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: ‘Eu cred că ‘Neața cu Răzvan și Dani’ rămâne doar cu Răzvan’. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită.

Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a povestit Bobonete, în urmă cu doi ani.

ARTICOLE SIMILARE

Machiaj de seară pentru Crăciun. Cum să-l faci, pas cu pas

Andreea Damian

Decizie importantă luată de Eva Mendez pentru fetițele ei

Andreea Damian

Gestul făcut de Andreea Bănică pentru fiica sa, Sofia. Are legătură cu banii

Andreea Damian

Break My Soul| Cel mai recent hit al lui Beyoncé provoacă demisii pe bandă rulantă în SUA

Andreea Damian

George R.R. Martin se simte presat de serialul Games of Thrones de la HBO și de fani

realitatea

Andre Rieu pe scena din Piata Constitutiei!

realitatea

Scrie un comentariu