Tabu
Image default
CULTURESlider

Maria Şarapova se simte singură în izolare. Și-a făcut public numărul de mobil personal

Maria Șarapova şi-a făcut public mobilul personal pentru a fi contactată prin mesaje de fani. Într-un mesaj postat pe Instagram, fosta jucătoare de tenis îi îndeamnă pe fanii ei să-i transmită mesaje sau întrebări şi promite că le va răspunde tuturor.

Textul este însoţit și de acelaşi mesaj, în variantă video. Stabilită în Florida, Şarapova a dat numărul de telefon 310-564-7981. Peste 400.000 de oameni au văzut mesajul în câteva ore.

„Am încercat să găsesc o modalitate de a fi în contact cu toţi urmăritorii mei, deoarece săptămâna trecută m-am distrat foarte bine să fac o conferinţă video cu 150 dintre voi. Mi-a plăcut acea discuţie şi mi-aş dori să fiu mai conectată la fani, deoarece trecem cu toţii prin izolare. Vreau să-mi scrii ce crezi. Vă las un număr de telefon şi îmi puteţi trimite orice mesaj care va merge direct pe mobil, acelaşi pe care îl dau acum. Îţi voi răspunde. Spune-mi cum merge, pune-mi întrebări sau spune doar salut. Orice reţetă grozavă este binevenită”, a scris Maria în mesajul ei video.

Izolată la domiciliul din SUA, Sharapova a avut o iniţiativă similară pe 26 august, când prin intermediul programului Zoom şi-a chemat fanii să stea de vorbă.

Maria Șarapova, în vârstă de 32 ani, care şi-a anunţat retragerea pe 26 februarie.

ARTICOLE SIMILARE

Coana Chiva, actrița Natașa Raab, de nerecunoscut la 67 de ani

Tabu Tabu

Matthew Perry s-a logodit! Cum arată viitoarea lui soție, mai tânără cu 22 de ani

Andreea Damian

Vedete nascute pe 26 august!

realitatea

„Adevărata” Lyudmila de la Cernobîl vorbește pentru prima oară. Ce i-a făcut HBO

Andreea Damian

Festivalul Neversea se mută în septembrie?

Andreea Damian

Linia fină dintre artă și pornografie

Andreea Damian

Scrie un comentariu