Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Loțiunea-minune creată de un român, votată cel mai bun produs cosmetic. Toate vedetele de la Hollywood o laudă

O loțiune de doar 27 de dolari folosită și recomandată de Kylie Jenner și Bella Hadid a câștigat premiul de „Cel mai bun produs pentru acnee” în 2020, după ce mii de femei l-au votat articolul anului în cadrul Mecca Beauty Elections.

Loțiunea-minune, votată ca cel mai bun produs cosmetic pentru îndepărtarea petelor de pe față și a acneei în Australia, este făcută de un român.

Această loțiune este de fapt unul dintre secretele cele mai bine păstrate ale industriei de frumusețe. Produsul aparține unui brand american iconic de îngrijire a pielii, care poartă numele și este fondat de un român – Mario Bădescu.

Loțiunea, a cărei formulă include acid acetilsalicilic, calamină, camfor și sulf, a fost printre primele produse lansate de Mario Bădescu și a devenit peste noapte un „must have” al specialiștilor de beauty newyorkezi.

Ceea ce diferențiază produsul de 27 dolari de alte tratamente la față este faptul că este proiectat să acționeze ca o „micro-mască” care atrage impuritățile în sus și în afara pielii.

Printre fanii declarați ai produselor Mario Badescu se numără și Jennifer Aniston, Lucy Hale, Liv Tyler, Charlize Theron și Heidi Klum, Gwyneth Paltrow.

ARTICOLE SIMILARE

Modă de iarnă | 5 elemente de bază de purtat după vârsta de 50 de ani

Andreea Damian

„Barbie Botox”, procedura care le oferă femeilor „gât în formă de lebădă”

Andreea Damian

Endometrita | Care sunt simptomele și când trebuie să vă adresați medicului

Andreea Damian

Grădina Botanică din București se transformă în Grădina Luminilor

Andreea Damian

In 2016 se poarta agendele din piele

realitatea

5 ingrediente anti-îmbătrânire recomandate de dermatologi

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu