Tabu
BEAUTY Slider

Loțiunea-minune creată de un român, votată cel mai bun produs cosmetic. Toate vedetele de la Hollywood o laudă

loțiune

O loțiune de doar 27 de dolari folosită și recomandată de Kylie Jenner și Bella Hadid a câștigat premiul de „Cel mai bun produs pentru acnee” în 2020, după ce mii de femei l-au votat articolul anului în cadrul Mecca Beauty Elections.

Loțiunea-minune, votată ca cel mai bun produs cosmetic pentru îndepărtarea petelor de pe față și a acneei în Australia, este făcută de un român.

Această loțiune este de fapt unul dintre secretele cele mai bine păstrate ale industriei de frumusețe. Produsul aparține unui brand american iconic de îngrijire a pielii, care poartă numele și este fondat de un român – Mario Bădescu.

Loțiunea, a cărei formulă include acid acetilsalicilic, calamină, camfor și sulf, a fost printre primele produse lansate de Mario Bădescu și a devenit peste noapte un „must have” al specialiștilor de beauty newyorkezi.

Ceea ce diferențiază produsul de 27 dolari de alte tratamente la față este faptul că este proiectat să acționeze ca o „micro-mască” care atrage impuritățile în sus și în afara pielii.

Printre fanii declarați ai produselor Mario Badescu se numără și Jennifer Aniston, Lucy Hale, Liv Tyler, Charlize Theron și Heidi Klum, Gwyneth Paltrow.

ARTICOLE SIMILARE

Indignare masivă după ce o americancă a vânat și ucis o girafă rară în Africa de Sud

realitatea

Celebrity Make-up: Leighton Meester

Am uitat să fim ecologiști în timpul pandemiei

Andreea Damian

Autoiluzionarea: cum îi determină pozele selfie pe oameni să-și facă operații estetice

realitatea

Emma Thompson renunță la un film din cauza lui John Lasseter, tăticul „Toy Story”

Andreea Damian

Meghan Markle a avut o manichiură de nuntă în nuanțe naturale

Andreea Damian

1 comentariu

Yoko 20 September 2020 at 16:02

Great seller… Thank you

Răspunde

Scrie un comentariu