Home > Lifestyle > Marius Moga, cucerit de o alta blonda de la ProTV! Uite cine este noua lui iubita!

Marius Moga, cucerit de o alta blonda de la ProTV! Uite cine este noua lui iubita!

Dupa doi ani de cand s-a despartit de Iulia Vantur, Marius Moga si-a gasit din nou sufletul pereche, in persoana unei alte blonde de la Pro TV. Compozitorul a fost zarit in prezenta unei tinere care are foarte multe in comun cu fosta lui iubita.

moga 2
In ultimii doi ani, de cand Maruis Moga si Iulia Vantur s-au despartit, juratul de la “Vocea Romaniei” nu a mai fost vazut in compania altor femei, singura alaturi de care a fost zarit in acest timp fiind o tanara de 25 de ani, Oana Calin. Fata a fost numita, de catre paparazzi revistei Ciao, “noua muza a micului Mozart”. Insa despre tanara nimeni nu a mai auzit nimic de la o vreme, fiind un adevarat mister daca intr-adevar a avut o relatie cu Moga si, daca da, de ce s-au despartit.

Cert este ca intre timp Moga si-a gasit o alta iubita, care seamana izbitor de mult cu Iulia Vantur. Numele ei este Bianca Lapuste si, coincidenta sau nu, este tot din Iasi si lucreaza la Pro TV Iasi, de unde a venit si prezentatoarea de la “Dansez pentru tine”.

moga 3

Compozitorul si Bianca au fost fotografiati de paparazzi Spy sarutandu-se pe strada, fara sa incerce sa se ascunda, semn ca relatia lor este una cat se poate de serioasa.

Articole asemanatoare
Incredibil! BIANCA se marita cu MARIUS MOGA!
Romanian Music Awards anunță astăzi nominalizații pentru gala anuală de premiere
Adio, IULIA VANTUR! Ce spune Marius Moga despre iubita sa
Iubita lui MOGA seamana mult cu Iulia Vantur / Galerie FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Marius Moga, cucerit de o alta blonda de la ProTV! Uite cine este noua lui iubita!

by   1 min
0