Tabu
Image default
lifestyle

Îmbracă-te vintage și pozează pentru Tabu.ro

Sâmbata, pe data de 11 octombrie, CAFEPEDIA va deveni centrul vintage al Bucureștiului, oportunitate excelentă pentru cei interesați sa interacționeze cu fenomenul fashion într-un mod inedit. Începand cu orele prânzului, localul de pe Arthur Verona va găzdui evenimentul V for Vintage, expoziție cu tematică vintage & recycling, unde puteți admira și achiziționa obiecte, haine și accesorii icon care au facut și fac istoria modei și culturii pop.

 

Pe lângă prezența tinerilor designeri și surprizele pregătite de shopurile vintage participante, veți avea ocazia să participați și la un shooting deshis  publicului, pus la cale  de echipa TABU. Toate fotografiile realizate în cadrul shootingului TABU vor fi publicate în timp real pe site-ul Tabu.ro.

 Așadar, dacă vrei să probezi variatele articole expuse la eveniment și să păstrezi această amintire pentru tine, dar să o și împărtășești cititoarelor site-ului TABU, nu ezita să vizitezi standul TABU din incinta cafenelei.

 Expoziția V for Vintage se desfăsoară sâmbătă, 11 octombrie la Cafepedia (Str. Pictur Arthur Verona nr 2) cu începere de la ora 12:00 și va fi urmată incepand cu orele 20:00 de o petrecere în stil vintage a cărei atomsferă va fi asigurată de DJ Camil.

 

Pentru mai multe detalii despre programul evenimentului accesează v4vintage.blogspot.com

ARTICOLE SIMILARE

Reese Witherspoon și-a amenințat invitații la nuntă

realitatea

Linda Evangelista, Fecioara Maria numai pentru W Magazine

realitatea

Madonna în România

realitatea

Gwyneth Paltrow: “Pot fi și rea”

realitatea

Lady GaGa şi sexul cu părinţii ei!

realitatea

Bernardo Bertolucci, premiat pentru întreaga carieră la Cannes

realitatea

Scrie un comentariu