Home > Agenda > stiri > Megan Fox, concediată din Transformers 3

Megan Fox, concediată din Transformers 3

Megan Fox nu va face parte din distribuția "Transformers 3". Cauza acestei decizii pare a fi dorința regizorului Michael Bay de a duce filmul într-o altă direcție și de a-i găsi o altă parteneră lui Shia LaBoeuf. Gurile rele spun că, de fapt, de vină ar fi o declarație a lui Megan din septembrie 2009 în care actrița l-a comparat pe Bay cu Hitler. "Se poartă ca Hiler pe platoul de filmare, dar în rest îmi place personalitatea lui pentru că e un ciudat", a declarat la vremea respectivă Fox.

Decizia este destul de surprinzătoare pentru că, până acum, apariția lui Megan în partea a treia a filmului părea sigură, iar Michael Bay spunea că abia așteaptă să lucreze din nou cu ea. Nu aceeași opinie o împărtășeau și restul membrilor echipei de filmare. Aceștia sunt bănuiți că ar fi postat pe internet un anunț în care o descriau pe aceasta ca fiind " o idioată necioplită, fără clasă și fără grație, mult mai potrivită pentru o carieră porno".

Filmările pentru "Transformers 3" vor începe în mai puțin de o lună, iar premiera este programată pentru 1 iulie 2011.

Articole asemanatoare
megan fox
Megan Fox își încurajează fiul de 6 ani să poarte rochii
Megan Fox
Mișcarea #MeToo. Megan Fox a preferat să tacă de rușine
Kim Kardashian și-a riscat viața să slăbească. Dietele mortale de la Hollywood
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată

Comenteaza acest articol

Megan Fox, concediată din Transformers 3

by realitatea   1 min
0