Home > Lifestyle > MESAJUL egoist al lui Viorel Lis: “Sunt cel mai fericit, CĂ MOR O DATĂ CU OANA”

MESAJUL egoist al lui Viorel Lis: “Sunt cel mai fericit, CĂ MOR O DATĂ CU OANA”

Oana Lis se află într-o situaţie dificilă. Soţul ei, Viorel, are din ce în ce mai multe pierderi de memorie, din cauza bolii, în ultima perioadă, iar Oana suferă enorm din această cauză.

Oana Lis este din ce în ce mai afectată de situaţia în care se află soţul ei şi parcă nu îşi mai regăseşte pofta de viaţă. Subiectul principal de discuţie în casă este legat de boala lui Viorel Lis şi de ce îşi doreşte acesta pentru ultimele clipe ale vieţii lui.

Soţia fostului edil al Capitalei a postat pe Facebook un mesaj în care face publică o afirmaţie recentă a acestuia. “Viorel Lis: «Dacă vine cutremuru’ ăla mare, eu sunt cel mai fericit, că mor o dată cu Oana!!!!»… No comment!!!!!!!…”, este mesajul pe care Oana a simţit nevoia să îl arate amicilor ei virtuali. Reacţiile acestora au fost dintre cele mai diferite. Unii au încurajat-o şi i-au transmis că Viorel o iubeşte foarte mult, alţii au râs, amuzaţi de context. Oana le-a şi răspuns celor din urmă: “Sau poate mor doar eu la cutremur! Să vedeţi ce mai râdeţi!!!…”.

Articole asemanatoare
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!
DIVORT: Viorel si Oana Lis s-au inselat reciproc! Dezvaluiri incredibile!
Gelos ca sotia face un copil cu alt barbat, VIOREL LIS a batut-o pe OANA in mijlocul strazii!

Comenteaza acest articol

MESAJUL egoist al lui Viorel Lis: “Sunt cel mai fericit, CĂ MOR O DATĂ CU OANA”

by   1 min
0