Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

MESAJUL egoist al lui Viorel Lis: “Sunt cel mai fericit, CĂ MOR O DATĂ CU OANA”

Oana Lis se află într-o situaţie dificilă. Soţul ei, Viorel, are din ce în ce mai multe pierderi de memorie, din cauza bolii, în ultima perioadă, iar Oana suferă enorm din această cauză.

Oana Lis este din ce în ce mai afectată de situaţia în care se află soţul ei şi parcă nu îşi mai regăseşte pofta de viaţă. Subiectul principal de discuţie în casă este legat de boala lui Viorel Lis şi de ce îşi doreşte acesta pentru ultimele clipe ale vieţii lui.

Soţia fostului edil al Capitalei a postat pe Facebook un mesaj în care face publică o afirmaţie recentă a acestuia. “Viorel Lis: «Dacă vine cutremuru’ ăla mare, eu sunt cel mai fericit, că mor o dată cu Oana!!!!»… No comment!!!!!!!…”, este mesajul pe care Oana a simţit nevoia să îl arate amicilor ei virtuali. Reacţiile acestora au fost dintre cele mai diferite. Unii au încurajat-o şi i-au transmis că Viorel o iubeşte foarte mult, alţii au râs, amuzaţi de context. Oana le-a şi răspuns celor din urmă: “Sau poate mor doar eu la cutremur! Să vedeţi ce mai râdeţi!!!…”.

ARTICOLE SIMILARE

CASCAVAL HOCHLAND – lapte romanesc & rigoare germana

Cum sa-i suporti hobby-urile?

realitatea

O Gossip Girl poarta numai genti Burberry Orchard!

Ouăle din fulgi de orez crispy, surpriza dulce din coșul de Paște

Andreea Damian

REGIM de sezon: Cum se pastreaza supla DJ WANDA!

De ce să optezi pentru o lenjerie de pat din bumbac satinat?

Andreea Damian

Scrie un comentariu