Tabu
Image default
lifestyle

Michael Douglas: “Am facut cancer la gat din cauza sexului oral”


Michael Douglas, in varsta de 68 de ani, a dezvaluit intr-un interviu pentru publicatia The Guardian ca virusul HPV (Human Papilloma Virus) transmisibil prin sexul oral a fost responsabil de aparitia cancerului la gat in cazul sau.

Actorul, castigator a doua Premii Oscar, a explicat sincer ziaristilor de la publicatia The Guardian cauzele care au dus la boala ce ar fi putut sa-i fie fatala in urma cu 3 ani.

Intrebat daca regreta anii in care a baut si fumat, legat de aparitia cancerului, actorul a raspuns:  “Nu (n.r. regret). Pentru ca, fara a intra in detalii, acest tip de cancer este cauzat de HPV care se transmite prin cunnilingus.”

Douglas, casatorit de 13 ani cu actrita Catherine Zeta Jones a continuat: “M-am ingrijorat ca stressul cauzat de incarcerarea fiului meu ar fi putut cauza cancerul. Insa da, este o boala cu transmitere sexuala care a dus la aparitia cancerului in cazul meu.”

Actorul a fost diagnosticat cu cancer in august 2010, dupa ce timp de cateva luni a resimtit dureri in zona gatului. Medicii i-au prescris antibiotice pentru ca nu i-au descoperit cancerul de prima data. Actorul a vizitat un specialist din Montreal care i-a depistat boala.

“Nu o sa-i uit niciodata fata. Mi-a spus ca este nevoie de o biopsie. A gasit o tumoare de marimea unei alune la baza limbii, pe care ceilalti doctori o ratasera” a mai dezvaluit actorul.

ARTICOLE SIMILARE

Expoziție La Perla

realitatea

ANTONIA – Modelling. Muzică. Mamă/ DECLARATII in exclusivitate!

realitatea

Clona lui Kate Winslet? FOTO

realitatea

Kiefer Sutherland, protagonistului unui serial web

realitatea

Relația perfectă: Există?

realitatea

Expoziție de săruturi la Little Black Gallery

realitatea

Scrie un comentariu