Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

MIHAELA RADULESCU despre lacrimile lui DANI OTIL

Mihaela Rădulescu a postat pe contul ei de Facebook un mesaj în care vorbeşte despre cel care timp de 5 ani i-a fost iubit, după ce a aflat că acesta a plâns în urma unei vizite la copii bolnavi de la Casa Hospice din Braşov. Diva de la Monaco, deşi nu mai este într-o relaţie cu matinalul şi de ceva vreme este disponibilă, după cum ea susţine, nu a rămas indiferentă la lacrmile lui Dani Oţil. Ea a explicat pe contul de Facebook prin ce emoţii a trecut în momentul în care i-a vizitat pe copiii de la Casa Hospice, pentru prima dată, alături de prezentatorul Antenei 1.

“L-am dus acolo de mână, acum câţiva ani, ca să-i arăt viata. Aia in care fiecare clipa conteaza, in care fiecare dram de iubire asezat pe obrajii unui copil cu o boala incurabila, face cat o rugaciune cu sufletul in genunchi.. Ma bucur ca nu i-a uitat si ma bucur ca ii ajuta pe copiii de la Hospice Casa Sperantei. Aceasta nu e o stire mondena, nu e despre mine si Dani, e despre viata si moartea unor copiii care v-ar schimba rautatea in bunatate, daca i-ati privi, macar o data, in ochi….. Viata lor scurta si chinuitoare e tot ceea ce ne-ar putea da palmele de care avem nevoie. cand mai credem ca avem zile proaste…., cand ni se mai pare ca noi suntem greu incercati….. Mergeti la Hospice, sa cunoasteti un copil de 8-9 ani, care stie ca va muri peste un an, mergeti sa le zambiti parintilor lor si apoi vedeti daca viata voastra e in regula si daca lacrimile care vor curge din instinct de om, nu sunt chiar cele mai pure lacrimi care v-au scaldat obrajii vreodata. Sa nu va fie teama sa plangeti pentru altii, e mai cinstit si mai profund decat sa-ti plangi de mila….”, a scris Mihaela pe Facebook.
Mesajul vedetei vine la doar câteva ore după ce Dani Oţil a povestit un episod emoţionant, în care a fost surprins de o doamnă, la semafor, plângând, pe când se întorcea dintr-o vizită de la Casa Hospice, din Braşov.

mihaela-radulescu_44

ARTICOLE SIMILARE

Mircea Badea, declaratie SOC: “I-am spus sa INCHIDA Antena 3″

Friptura de VITA …cu creveti! Reteta de weekend: SURF & TURF

realitatea

Sprâncenele metalice, cel mai recent trend de pe Instagram

Andreea Damian

Monica Gabor, album de doliu pe Facebook

Nuvela SMS

realitatea

Instagram face o schimbare foarte importantă

Andreea Damian

Scrie un comentariu