Home > Lifestyle > Mihaela Rădulescu, drama vibratorului: “Masturbări fără număr!”

Mihaela Rădulescu, drama vibratorului: “Masturbări fără număr!”

Vedeta şi-a uimit fanii de pe Facebook cu o mărturisire uimitoare, care ţine de intimitate.

Şi asta pentru că s-a enervat după ce o poveste publicată de ea acum patru ani a fost răstălmăcită, iar ea, identificată cu personajul.

“Din nou, auto-ficţiune. O scrisesem într-o carte şi am fost aspru judecată, ca şi cum nici măcar personajele din cărţile mele n-au voie să facă greşeli omeneşti, să simtă altfel, să iubească imperfect… Dovada că nu mi-a păsat şi că voi continua să scriu ce vrea scriitorul care visez să fiu e… această reluare, aici. Eu sunt doar autorul… Şi nici măcar n-am avut vreodată un vibrator în casă. :))) Dacă vi se pare un cuvânt prea tare, înlocuiţi-l cu…aspirator:))))”, a scris Mihaela Rădulescu, făcând referire la o poveste publicată, în urmă cu patri ani, într-o carte de-a ei şi intitulată “Amor de dor amar”.

Ea încercă astfel să explice astfel că personajele construite de ea nu se identifică cu ea, aşa cum s-ar fi speculat. Ea a comentat mai departe, alături de fanii care i-au răspuns la postare. “Aflu că tâmpiţii ăia din presă şi de la tv au înţeles că mie îmi place să mă masturbez. Atât au putut ei, în nemernicia lor, în jegoşenia lor de nezdruncinat. Nu mai bine scriu eu o auto-ficţiune unde mor la final, ca să-mi ridice nişte osanale ca tuturor celor de care zic de bine doar când crapă?… Mă gândesc să le fac o urare ăstora de au tras concluzia asta cretină – să vă dea viaţa numa’ masturbări, fără număr. De altfel, la atâta rautate şi ipocrizie, e posibil să nu vă iasă nici treaba asta… până la capăt:))))”, a scris Mihaela.

Articole asemanatoare
Istoria celor mai cunoscute jucarii sexuale: Dildo-ul si Vibratorul
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU

Loading...

Comenteaza acest articol

Mihaela Rădulescu, drama vibratorului: “Masturbări fără număr!”

by   1 min
0