Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mihaela Rădulescu se pregătește să revină în țară. Motivul incredibil!

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din România se pregătește să revină în țară pentru un nou proiect de televiziune. Mihaela Rădulescu este pregătită să filmeze un nou reality-show, așa cum a făcut-o și anul trecut, însă de dată această regulile se vor schimbă, la fel și locul de filmare.

Mihaela Rădulescu rămâne la 50 de ani una dintre cele mai dorite și iubite vedete de la noi, astfel încât o vom vedea din nou în România. Se aude că vedetă ar fi semnat un nou contract pentru a prezența un nou reality-show, la fel că și anul trecut. Însă de dată această regulile se schimbă și la fel și locurile unde vor filma. “De dată această nu vor mai filma în frig, pe ger, astfel încât se va alege un loc mai aproape de București. Și asta pentru că ar fi mai ieftin să se filmeze de aici decât la munte sau să se deplaseze o echipa întreagă peste hotare”, au povestit surse apropiate producătorilor pentru Tabu.

Un semn că Mihaela va veni în curând în România este faptul că a publicat un mesaj dedicat celor care se tem de Corona virus și sunt panicosi. „În loc de panică, să spălăm mâinile şi să dezinfectăm tot ce atingem de zece ori pe zi. Şi să dăruim alcool sanitar şi dezinfectante pe lângă mărţişoare, tură asta. Să nu ne mai pupăm când ne vedem, să nu mai dăm mâna nici dacă încheiem afacerea secolului, să strănutăm sau să tuşim în batistă sau în mâneca de la haină (dacă e mai la îndemână). Putem chiar să profităm de situaţie şi să învăţăm cum se stă civilizat la coadă, la cam un metru distanţă, fără să suflăm în ceafă nimănui şi fără să atingem pe nimeni. Cel mai sănătos e să nu ne panicăm mai mult decât ne îngrijim de sănătatea personală. Igienă nu costă, doar se învaţă şi e cea mai bună metodă de prevenţie, de când s-a inventat săpunul”, a spus Mihaela Rădulescu pe conturile sociale.

ARTICOLE SIMILARE

Șerban Copoț, scos din sărite după ce a fost criticat că are prea mulți copii

Andreea Damian

Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătite vedete din lume. Prezențe neașteptate în top 10

Andreea Damian

Olivia Steer o comite din nou! Care e ultima ei opinie conspiraționistă 

Andreea Damian

Connect-R, mesaj de dragoste pentru Misha, la 5 ani de la divorț

Andreea Damian

Eva Longoria îl sprijină pe Sacha Jafri în cea mai ambițioasă campanii umanitară din istorie

Tabu Tabu

Katy Perry trebuie să plătească milioane de dolari despăgubiri pentru cântecul pe care l-a plagiat

Andreea Damian

Scrie un comentariu