Tabu
PEOPLE Slider

Mihaela Rădulescu se pregătește să revină în țară. Motivul incredibil!

Mihaela Rădulescu

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din România se pregătește să revină în țară pentru un nou proiect de televiziune. Mihaela Rădulescu este pregătită să filmeze un nou reality-show, așa cum a făcut-o și anul trecut, însă de dată această regulile se vor schimbă, la fel și locul de filmare.

Mihaela Rădulescu rămâne la 50 de ani una dintre cele mai dorite și iubite vedete de la noi, astfel încât o vom vedea din nou în România. Se aude că vedetă ar fi semnat un nou contract pentru a prezența un nou reality-show, la fel că și anul trecut. Însă de dată această regulile se schimbă și la fel și locurile unde vor filma. “De dată această nu vor mai filma în frig, pe ger, astfel încât se va alege un loc mai aproape de București. Și asta pentru că ar fi mai ieftin să se filmeze de aici decât la munte sau să se deplaseze o echipa întreagă peste hotare”, au povestit surse apropiate producătorilor pentru Tabu.

Un semn că Mihaela va veni în curând în România este faptul că a publicat un mesaj dedicat celor care se tem de Corona virus și sunt panicosi. „În loc de panică, să spălăm mâinile şi să dezinfectăm tot ce atingem de zece ori pe zi. Şi să dăruim alcool sanitar şi dezinfectante pe lângă mărţişoare, tură asta. Să nu ne mai pupăm când ne vedem, să nu mai dăm mâna nici dacă încheiem afacerea secolului, să strănutăm sau să tuşim în batistă sau în mâneca de la haină (dacă e mai la îndemână). Putem chiar să profităm de situaţie şi să învăţăm cum se stă civilizat la coadă, la cam un metru distanţă, fără să suflăm în ceafă nimănui şi fără să atingem pe nimeni. Cel mai sănătos e să nu ne panicăm mai mult decât ne îngrijim de sănătatea personală. Igienă nu costă, doar se învaţă şi e cea mai bună metodă de prevenţie, de când s-a inventat săpunul”, a spus Mihaela Rădulescu pe conturile sociale.

ARTICOLE SIMILARE

Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Andreea Damian

Kim Kardashian lansează colecția de machiaj corporal pentru bolnavii de Psoriazis

Andreea Damian

Timpuri noi pentru Smiley care s-a întors la Adeline

Tabu Tabu

Regizorul Bohemian Rhapsody, acuzații grave de agresiune sexuală împotriva minorilor

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger și Cindy Crawford, împreună!

Andreea Damian

Copacii de lângă Gara din Sinaia tăiați pentru parcare, românul vrea să-și bea cafeaua relaxat

Scrie un comentariu