Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Miliardarul japonez care caută o „femeie specială” pentru călătoria sa în jurul Lunii

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, în vârstă de 44 de ani, caută o „femeie specială” care să i se alăture în călătoria în jurul lunii, lansată de compania lui Elon Musk.

Fondatorul Zozo, cel mai mare retailer de modă online din Japonia, a invitat toate femeile interesate să călătorească pe Big Falcon Rocket în 2023 să aplice pe site-ul său.

Antreprenorul, care s-a despărțit recent de iubita sa, actrița și modelul Ayame Goriki, de 27 de ani, spune că se află din nou în căutarea dragostei. „Întrucât sentimentele de singurătate și de goliciune încep încet să mă copleșească, am în minte un singur lucru: să continui să iubesc o femeie. Vreau să găsesc o „parteneră de viață”. Cu ea vreau să împărtășesc iubirea și pacea mondială din spațiul cosmic”, a scris miliardarul.

Femeia care are șanse să-i cucerească inima miliardarului, dar și să îl însoțească în călătoria sa, trebuie să fie singură, să aibă peste 20 de ani, să fie întotdeauna pozitivă și să fie interesată de a călători în spațiu. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 17 ianuarie, iar o decizie finală privind partenera acestuia va fi luată la sfârșitul lunii martie.

Invitația, extinsă în weekend, este cea mai recentă dintr-o serie de tweeturi de la Maezawa, care a vândut Zozo grupului Softbank pentru 400 de miliarde de yeni la sfârșitul anului trecut. Iar la începutul acestei luni, el a promis că va împărți 100 mii de yeni (925.000 dolari) între 100 de persoane selectate la întâmplare dintre cei care au distribuit unul dintre tweeturile sale.

Asta reprezintă o picătură în ocean pentru Maezawa, un colecționar avid de artă și mașini sport, despre care se spune că are o avere estimată la 3 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Dacă încercarea lui Musk de explorare lunară reușește, Maezawa va deveni în 2023, primul pasager civil care va zbura în jurul lunii.

ARTICOLE SIMILARE

Avertisment sumbru: Coronavirusul circulă mai rapid decât în primăvară

Andreea Damian

Dinner Explorer Electrolux – sursa de inspiratie pentru petreceri perfecte

realitatea

De ce preferă bărbații să țină în secret relațiile amoroase

Andreea Damian

Depilarea cu ceară | Trei tehnici pentru a o face singură acasă

Andreea Damian

Afla tot ce trebuie sa stii despre fenomenul bullying cibernetic!

realitatea

Copilul la care a renuntat Bianca Dragusanu era al lui Adi Cristea?!

Scrie un comentariu