Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Miliardarul japonez care caută o „femeie specială” pentru călătoria sa în jurul Lunii

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, în vârstă de 44 de ani, caută o „femeie specială” care să i se alăture în călătoria în jurul lunii, lansată de compania lui Elon Musk.

Fondatorul Zozo, cel mai mare retailer de modă online din Japonia, a invitat toate femeile interesate să călătorească pe Big Falcon Rocket în 2023 să aplice pe site-ul său.

Antreprenorul, care s-a despărțit recent de iubita sa, actrița și modelul Ayame Goriki, de 27 de ani, spune că se află din nou în căutarea dragostei. „Întrucât sentimentele de singurătate și de goliciune încep încet să mă copleșească, am în minte un singur lucru: să continui să iubesc o femeie. Vreau să găsesc o „parteneră de viață”. Cu ea vreau să împărtășesc iubirea și pacea mondială din spațiul cosmic”, a scris miliardarul.

Femeia care are șanse să-i cucerească inima miliardarului, dar și să îl însoțească în călătoria sa, trebuie să fie singură, să aibă peste 20 de ani, să fie întotdeauna pozitivă și să fie interesată de a călători în spațiu. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 17 ianuarie, iar o decizie finală privind partenera acestuia va fi luată la sfârșitul lunii martie.

Invitația, extinsă în weekend, este cea mai recentă dintr-o serie de tweeturi de la Maezawa, care a vândut Zozo grupului Softbank pentru 400 de miliarde de yeni la sfârșitul anului trecut. Iar la începutul acestei luni, el a promis că va împărți 100 mii de yeni (925.000 dolari) între 100 de persoane selectate la întâmplare dintre cei care au distribuit unul dintre tweeturile sale.

Asta reprezintă o picătură în ocean pentru Maezawa, un colecționar avid de artă și mașini sport, despre care se spune că are o avere estimată la 3 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Dacă încercarea lui Musk de explorare lunară reușește, Maezawa va deveni în 2023, primul pasager civil care va zbura în jurul lunii.

ARTICOLE SIMILARE

Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit din nou părinţi!

Andreea Damian

20 Decembrie Ziua Internationala a Solidaritatii Umane. O alta perspectiva

realitatea

Delia a răbufnit atunci când a aflat de moartea Anei, femeia sfâșiată de câini în București

Andreea Damian

Femeile care au născut prin cezariană, sfătuite să adopte aceeași metodă și la viitoarele nașteri

Andreea Damian

Ricky Martin, declarație controversată despre gemenii săi. Fanii sunt revoltați

Andreea Damian

The Wheel of Time, replica celor de la Amazon la popularul Game of Thrones

Andreea Damian

Scrie un comentariu