Tabu
Image default
LIFE & LOVELIFESTYLEWhat's hot

Mircea Solcanu, declaratii socante: “Eu nu ies in cluburi de bulangii!”

Mircea Solcanu a dezvaluit cand si-a dat seama ca are inclinatii homosexuale: “Devreme, pe la 14 ani. Toti colegii mei dezvoltau relatii adolescentine – biletele de amor, inimioare pe banca, garoafa rosie pe modelul din „Liceenii“ – dar mie imi lipseau astea din program. Mie imi placeau niste colegi”, a declarat Solcanu intr-un interviu pentru “Ciao”. El a dezvaluit si cat a durat cea mai lunga relatie cu un barbat: “Am avut o relatie stabila, la Constanta. Am stat cu un baiat vreme de sase ani. Pentru un cuplu de homosexuali este o relatie intinsa pe o perioada enorma de timp”.

Solcanu a povestit si cum a reactionat mama sa, stabilita in Italia, cand a aflat ca fiul ei este homosexual: “Mama nici nu a crezut. Ea fiind in Italia, m-a sunat cand a aflat, si i-am confirmat. Pana anul asta, de Paste, mama n-a crezut. Zicea: „Eeee, te-au pus aia sa zici asa, ca sa faci audienta! Imi dau seama ca nu poti sa vorbesti la telefon, dar stiu ca te-au pus aia.“ Anul asta m-a intrebat din nou. “Mai, mama, e adevarat?“ “Da”, i-am zis “si sunt fericit“. „Ei bine, atunci eu sunt si mai fericita ca tine””.Solcanu a spus ca nu frecventeaza cluburile de gay: “Eu am multi prieteni care, in majoritate, sunt foarte heterosexuali, carora nu le convine sa fie implicati nici la nivel de barfa intr-o discutie despre homosexuali. Eu nu ies in cluburi de bulangii, ca nu imi place, nu ma simt ca facand parte din lumea aia”.

Prezentatorul tv a incheiat colaborarea cu Acasa TV dupa ce scandalul iscat de declaratiile jignitoare ale lui Solcanu la adresa parintiilor lui Ionut, copilul ucis de caini, au fost considerate incacceptabile de conducerea postului.

ARTICOLE SIMILARE

O vacanta cel putin ciudata!!! …MOTIVUL pentru care Esca a PĂRĂSIT pupitrul Ştirilor Pro TV

BARTOS acuzat ca ar fi furat 120.000 euro!

Catalin Radu Tanase a divortat in mare secret! Vezi cand s-a intamplat asta!

Povestea primei femei magician-balerină din România: „Am descoperit magia în Coreea de Sud”

Oana

Ce FRUMOASA era jurnalista care s-a sinucis! Galerie 15 FOTO

Instagram îi întreabă mai nou pe agresori: “Ești sigur că vrei să postezi asta?”

realitatea

Scrie un comentariu