Tabu
Image default
lifestyle

Moartea face ravagii printre celebrități

Sfârșitul lui 2009 și începutul lui 2010 au adus un val de morți care au șocat întreaga lume. Moartea lui Brittany Murphy pe 20 decembrie la doar 32 de ani a fost pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume. Cauza pare a fi consumul excesiv de antidepresive și somnifere care ar fi dus la infarct. Pe 26 decembrie 2009 a încetat din viață și Yves Rocher, în vârstă de 79 de ani. Moartea lui a fost deplânsă și de Nicolas Sarkozy.

Nici pentru Emma Bunton sărbătorile nu au fost tocmai fericite. Socrul ei a încetat din viață în urma unui atac de cord. 1 ianuarie 2010 a venit cu multă tristețe pentru toți fanii interpretei Lhasa care a concertat de două ori la București. Aceasta a murit la doar 37 de ani din cauza cancerului la sân.

La sfârșitul anului trecut moștenitoarea imperiului Johnson & Johnson, Casey Johnson a făcut vâlvă în toată lumea după ce a anunțat că s-a logodit cu Tila Tequila și că se va căsători cu aceasta. Din păcate acest lucru nu se va mai întâmpla deoarece Casey a murit la doar 30 de ani pe 4 ianuarie, aparent din cauze naturale. Pe 5 ianuarie a murit din cauza gripei porcine colaboratorul la Cronica Cârcotașilor, Toni Tecuceanu. 

ARTICOLE SIMILARE

Lady GaGa, dependentă de cocaină

realitatea

Sylvester Stallone își tratează durerile prin metode Ayurveda

realitatea

Victor Yila, dezvăluiri despre Iurie Darie: “Ducu e străin de situaţie! Eu sunt mult mai fiu pentru Iura decât el”

Kate Holmes continuă să slăbească – FOTO

realitatea

LADY GAGA a declansat nebunia in Bucuresti / Galerie FOTO

Aliz Kosza merge inainte cu investitiile

realitatea

Scrie un comentariu