Tabu
CULTURE

MOBY confirmat la B-™ESTFEST 2009!

MOBY vine la Bucuresti si promite publicului roman un show electrizant pe 2 iulie, la B’ESTFEST! Artistul american este cel mai nou nume confirmat in programul festivalului, alaturi de The Killers in „Ziua Zero”, Manowar la Aftershock, Motorhead pe 2 iulie si Franz Ferdinand pe 3 iulie.

B’ESTFEST, ajuns deja la a treia editie, se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti. Moby, pe numele sau adevarat Richard Herman Melville, a inceput sa faca muzica inca de la varsta de 9 ani, la 13 ani avand deja prima sa trupa de muzica punk, “Vatican Comandoes”, alaturi de care a si lansat un EP, “Hit Squad For God”.

Desi cariera sa muzicala a capatat in timp valente dintre cele mai diverse, ajungand de la rock, punk si heavy metal la dance, techno si chiar ambiental, Moby s-a afirmat mai intai ca DJ. Primul sau single, „Go”, a fost lansat in 1991, fiind extrem de bine primit de public si inclus de catre revista “The Rolling Stones” in topul celor mai bune piese din toate timpurile!

Biletele valabile pentru o zi de festival, valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt cumparate („Ziua Zero”, zilele 2, 3 sau 4 iulie) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta. Pretul unui bilet este de 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare. Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).

ARTICOLE SIMILARE

Cinema românesc, Moldova ţi-a dat ruşinică!

Gala Oscar urmează exemplul Globurilor de Aur: va avea un meniu vegetarian. Doar 70%!

Andreea Damian

Primele imagini oficiale din Terminator: Dark Fate

Andreea Damian

Robin Thicke și Pharrell Williams vor plăti 5 milioane de dolari daune în cazul Blurred Lines

realitatea

“Jurnalul unui om dezamăgit”

realitatea

Sărbătoritul zilei de 20 mai

realitatea

1 comentariu

Ruxi78 24 July 2008 at 21:23

Cand se trimit aceste premii ?

Multumesc,

R.

Răspunde

Scrie un comentariu