Tabu
FASHIONSlider

Moda în două tonuri | Iată cum să adoptăm această nouă tedință

Roșu sau negru, intens sau decolorat, strălucitor sau pastelat: anul acesta moda a decis să nu aleagă, ci să pună laolaltă și una și cealaltă. Mai asistăm așadar la un alt efect al pandemiei care a afectat întreaga lume de mai bine de un an.

După întoarcerea pantalonilor de trening și a puloverului papi, după nebunia de a ne simți tot mai confortabil, se naște o nouă tendință. Ezitantă, ar spune unii.

Anunțul Pantone de la începutul anului ne-a pus pe gânduri: îndepărtându-se de obiceiurile sale, institutul american a decis să evidențieze nu o singură culoare pentru 2021, ci două culori: galben iluminant și gri ultimatum. „Această asociere a culorilor ne aduce rezistență și speranță”, a spus Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute. Nu a fost nevoie de mult timp pentru ca industria modei să adopte această tendință care face un mix de culori.

Tendință în două tonuri: ce piese să adopți pentru a fi la modă în 2021?

În gama denim, tendința bicoloră este acum mai evidentă. Dacă ești dependentă de blugii mamei, blugii flare sau decupați, trebuie să știi că piesele sezonului prezintă detalii contrastante: unde se găsea un buzunar apare acum un plasture decolorat așezat pe genunchi. Cu aceste duete cromatice simple, blugii preiau un aer demn de un podium de săptămâna modei. Experții ne spun să mergem pe un aspect simplu: un tricou alb și un blazer.

Dar nu numai pantalonii din denim sunt „victime” ale acestei tendințe. Duo-ul cromatic poate fi văzut pe jachete, cămăși dar și rochii din denim.

Anul acesta se anunță și o avalanșă de culori pastelate, moda bigût fiind, de asemenea, combinată cu mixuri delicate între roz pudră și verde menta, de exemplu. Rezultat: un efect gourmet și regresiv, precum guma de mestecat.

ARTICOLE SIMILARE

Daria, Stefanel și Mario Testino

realitatea

Karmen Pedaru si Marlon Teixeira, pe strazile din New York

realitatea

Hot or not: Renee Zellweger?

realitatea

Street fashion: Anca, 21 de ani

realitatea

Ce este postul intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Andreea Damian

Trupa Spice Girls anulează turneul mondial

Andreea Damian

Scrie un comentariu