Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Modul inedit în care a anunțat Alina Ceuşan că e însărcinată

Una dintre cea mai cunoscută persoană din media, in special de pe instagram, dar populară și pentru faptul că a participat alături de Carmen Grebenişan la un reality-show celebru, a anunțat într-un fel anume că va avea un copil. Alina Ceuşan a postat pe retelele de socializare niște imagini cu ea însărcinată și cu ecografiile.

alina ceusan-insarcinata
alina ceusan-insarcinata

Fermecătoarea Alina Ceuşan va deveni mamă pentru prima dată anul acesta. Ea a postat în mediul virtual pentru prima dată imagini în care se poate observa foarte clar burtica de gravidă. Aşa cum era de aşteptat, mesajele din partea admiratorilor şi aprecierile dar și comentariile nu au întârziat să apară. Alina Ceuşan şi soţul ei, Raul Tişa, vor deveni părinţi pentru prima dată anul acesta în toamnă.

ecografie alina ceusan
ecografie alina ceusan

Vestea nu a fost confirmată în mod oficial de vedetă, însă imaginile pe care le-a postat pe pagina personală de Instagram sunt mai mult decât elocvente. Raul Tișa, a cerut-o în căsătorie de două ori pe Alina. Prima dată frumoasa blondă a întârziat să ofere un răspuns clar iubitului ei. Modul în care Raul a ales să o ceară în căsătorie pe Alina, după mai bine de 6 ani de relație a fost inedit. Bărbatul a ascuns inelul de logodnă într-o înghețată! Nunta a avut loc anul trecut la Castelul Banffy, în Cluj, unde au avut parte de o petrecere de vis și au sărbătorit dragostea lor alături de sute de invitați.

ARTICOLE SIMILARE

Microsoft investeşte 1 mld. $ în proiectul de inteligență artificială care vrea să imite creierul uman

Andreea Damian

Afla totul despre ce implica homeschooling

realitatea

Gabriel Dumitru sărbătorit la 30 de ani de colegii de scenă

Tabu Tabu

Jada Pinkett Smith, dezvăluiri cutremurătoare: „Am avut adesea gânduri suicidare”

Andreea Damian

Actriță celebră, violată de tatăl vitreg până la 14 ani. Dezvăluiri cutremurătoare

Andreea Damian

Demi Lovato, primele reacții după supradoza care aproape a ucis-o

Andreea Damian

Scrie un comentariu