Tabu
Image default
PEOPLE

Ce ar fi făcut Dana Rogoz dacă nu ar fi fost pandemie

Simpatica actriță, soție și mămică a doi copilași fantastici a scris pe blogul ei un super articol – Dana Rogoz ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi fost pandemie, ce ar fi făcut fiecare în parte și care ar fi fost planurile fiecăruia. Iată că ea a scris ce ar fi făcut ea și familia ei și puteți citi și voi în continuare.

“Dacă n-ar fi fost pandemie, sigur aș fi fost acum pe undeva prin străinătate cu familia mea. Poate chiar într-un safari! Îmi aduc aminte cum mă întreabă lumea înainte să nasc dacă și cu Lia vom călători la fel de mult, cum am făcut-o cu Vlad. Și le răspundeam că ne dorim să călătorim și în formulă de 4, dar că totul depinde de ea, de cum se va adapta călătoriilor, de cum va fi că bebelușâ.

dana rogoz si copii ei
dana rogoz si copii ei

Ha! Am cea mai cuminte bebelușâ din univers, cu care simt că aș fi putut călători oriunde fără nicio grijă, ne-am ales până și un cărucior potrivit călătoriilor, dar iată că un virus ne oprește să umblan brambura prin lume. Și nu știu cum sunt pentru voi ieșirile din țară, dar pentru mine erau un reset incredibil. Emoția pe care o aveam în călătorii, bucuria descoperirii unui loc nou… aaaaa…cât de tare îmi lipsesc. Până una altă, mă prefac că sunt turist în București. Mă plimb cu căruciorul ore întregi zilnic și visez la destinații exotice. Buuun, deci să recapitulăm. Pe lângă faptul că nu mai pot juca teatru că înainte sau că mai multe proiecte legate de film mi s-au anulat ori amânat, pe lângă faptul că am născut în condiții cu totul speciale, iar acum nu pot să organizez nici botezul fetiței mele așa cum îmi doream, pandemia mi-a confiscat și călătoriile în siguranță cu familia mea. Vouă ce planuri v-au fost date peste cap de această situație?”, a scris ea pe danarogoz.com

ARTICOLE SIMILARE

Cu cine a petrecut Victor Slav de ziua lui

Tabu Tabu

O actriță de la Hollywood a dezvăluit că soțul ei suferă de autism

Andreea Damian

Beyonce se teme că va muri, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar

Andreea Damian

O nouă dramă pentru Mihai Onilă, fost solist în trupa AXXA

Tabu Tabu

Feli Donose, surpriză fabuloasă! Se căsătorește

Tabu Tabu

Ce loc au ales Anca Serea și Adi Sînă pentru prima vacanță după izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu