Tabu
Image default
LIFESTYLE

Molecula inovatoare

În timp, pielea își pierde materia și consistența. Ovalul feței se lasă. Trăsăturile se transformă. Brrr, ce urât sună. Tocmai de aceea ne plac inovațiile. Åži asta cu atât mai mult cu cât se întâmplă în domeniul îngrijirii tenului. După 7 ani de cercetări, L’Oreal a brevetat Pro-Xylan, noul ingredient ce favorizează irigarea celulelor pielii în factori de creștere și în nutrienți esențiali, reechilibrând astfel totalitatea sistemului de producție a materiei cutanate.

Pro-Xylan acționează în interiorul dermului, la joncțiunea dermo-epidermică, dar și în interiorul epidermului. Activitatea lui Pro-Xylan este marcată de o creștere a sintezei de molecule care se alterează pe parcursul îmbătrânirii, și anume glicanii și fibrele, al căror rol este esențial în ar hitectura dermului. Clinic, Pro-Xylan ameliorează vizi bil lăsarea cutanată.

Notează-ți: gama Neovadiol de la Vichy ce cuprinde cremă de zi (disponibilă și în variantă pentru piele uscată) 81,81 RON, cremă de noapte: 89,25 RON și contur pentru buze și ochi: 71,7 RON, dar și gama Der – ma Genese lansată în România de L’Oreal Paris Dermo-Expertise. Derma Genese este prima gamă de produse de îngrijire cu Pro- Xylan și acid hialuronic pentru crearea de noi celule, pentru ca pielea să devină vizibil mai tânără.

Vei avea o piele perfectă pentru că aceste produse revo lu ționare întineresc, întind și dau strălucire pielii. Ah, am uitat un argument important! Pro- Xylan este un in gre dient inovator ce provine din chimia verde și este un nou activ anti-îmbătrânire. Cremă de zi 54,99 RON, cremă intensivă de noapte, 54,99 RON, ser concentrat în acid hialuronic 49,99 RON și cremă pentru conturul ochilor 49,99 RON.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a purtat o rochie de mireasă Givenchy și voal de 5 metri

Andreea Damian

INCREDIBIL! Cum a murit psihiatrul FLORIN TUDOSE!

Galerie foto cu ANCA ROVENTA, care a murit ciudat / SOC: Cu cine urma sa se marite!

Cum arata Kim Kardashian fara pic de machiaj

Ce au in comun preotii si psihologii?

realitatea

Pericolele pe care le implică sforăitul

realitatea

Scrie un comentariu