Home > Lifestyle > TANIA BUDI – noapte fierbinte cu GIOVANNI BECALI

TANIA BUDI – noapte fierbinte cu GIOVANNI BECALI

TANIA BUDI, 45 ani, are parteneri din ce in ce mai ciudati. Ultima data s-ar gi intalnit cu impresarul GIOVANNI BECALI, un barbat destul de copt, 61 ani, divortat de sotia sa columbianca, Stella, dar inca foarte interesat de femeile frumoase.
Conform Cancan.ro, Actiunea ar fi avut loc in noaptea dintre 7 si 8 septembrie pe un drum laturalnic din afara Bucurestiului. Potrivit apropiatilor celor implicati totul ar fi inceput cu un apel telefonic efectuat la redactia unui post TV tabloid. Vocea de la celalalt capat al firului anunta ca Giovani Becali se afla in toiul petrecerii la vestitul local Doi Cocosi, din zona Mogosoaia. Insa stirea nu era ca se distreaza cu femei si lautari, ci ca, partenera de chef ii este celebra Tania Budi.
Acestea fiind spuse, o echipa de reporter a pornit catre locul indicat si, potrivit zvonurilor care circula prin oras, jurnalistii ar fi gasit la fata locului exact ce li se promisese, doar ca lucrurile s-au complicat incredibil de tare.
In momentul in care Giovani ar fi parasit restaurantul si s-ar fi urcat alaturi de Tania la bordul Range Rover-ului sau, impresarul ar fi fost instiintat de parcagiu ca in zona se afla ziaristi. Cum era de asteptat, vestea l-ar fi inflamat pe afacerist, mai ales ca astfel si-ar fi expus si partenerea alatruri de care se bucurase de programul lautarilor si de bunatatile localului.
Privita dintr-un alt unghi, cel al cunoscutilor lui Becali, povesta ar fi continuat astfel: ajunsi pe soseaua Sisesti, impresarul ar fi observant ca este urmarit si ar fi intrat in panica, ferm convins ca, fiind vorba despre o zona rau famata, urmaritorii ar putea fi talhari si nicidecum ziaristi. Lasandu-se condus de impuls, acesta ar fi lovit in plin, intentionat, masina cu pricina. Autoturismul s-ar fi intors in loc, reactie ce i-ar fi permis lui Giovani sa repete manevra si sa provoace un nou impact. Din raboiul Range Rover – Fiat, acesta din urma ar fi iesit… dauna totala. Doar ca, se pare, nici dupa aceste doua lovituri, afaceristul nu s-ar fi simtit in siguranta si, in timp ce cu o mana suna la 112, cu cealalta ameninta cu pistolul, strigand simultan: “Hotii! Talharii!!”.tania budi
Episodul pare rupt din filmele politiste si cu toate acestea nu a avut, se pare, nicio consecinta legala. Potrivit surselor apropiate celor implicati, conflictul ar fi fost incheiat pe cale amiabila si, pornind de la ideea ca totul a fost o neintelegere, Becali ar fi achitat dauna produsa si astfel s-ar fi asternut linistea peste incredibilul incident.

Articole asemanatoare
MOOZA Pop Up Store s-a redeschis aseara cu brandul de bijuterii BOEMO
De ce este singura Tania Budi la 46 de ani!
Dan Bittman a făcut-o praf pe Tania Budi! «Nici fundul ei nu mai e …»
Tania Budi, DEZVĂLUIRE-ŞOC: “Nu mai ştiu câţi BĂRBAŢI am avut!”

Loading...

Comenteaza acest articol

TANIA BUDI – noapte fierbinte cu GIOVANNI BECALI

by   1 min
0