Tabu
PEOPLESlider

Monica Davidescu l-a amenințat pe Aurelian Temișan cu divorțul. Ce se întâmplă în căsnicia celor doi

Monica Davidescu a povestit o întâmplare mai putin știută din mariajul cu Aurelian Temișan. Actrița a dezvăluit că și-a amenințat soțul cu divorțul, dacă îi mai aduce pește mare.

„Am o prietenă care a asistat la chestia asta. Aurelian a venit, la un moment dat, cu un monstru marin, un pește extrem de mare, de la cineva care pescuia. Eu acasă nu știu să feliez un pește extrem de mare, nu aveam instrumente pentru acest lucru.

L-am scos în curte, am cerut ajutorul unei vecine care a venit cu o lamă mai puternică, am chemat o prietenă: „Hai aici, hai să doborâm monstrul!’.După ce am doborât monstrul și l-am făcut pachețele ca să îl împart pe la toată lumea, căci nu aș fi putut să mănânc acel pește doar în familie, i-am zis: „Fii atent! Dacă vrei să ne înțelegem bine, toate bune până la bucătărie!’. Mai gătesc eu ceva, dar nu să feliez monștri marini. Dacă mai aduci vreodată vreun monstru așa, divorțez! Fii atent că îți spun în prezența fetelor!”, a povestit Monica Davidescu pentru Ego.ro.

Motivul pentru care Monica Davidescu și-a păstrat numele după căsătorie

Monica Davidescu a mărturisit ca principalul motiv pentru care a refuzat să ia numele lui Aurelian Temișan a fost legat de o dorință a tatălui său, care și-a dorit mult un băiat, ca să-i ducă numele mai departe.

„În buletin sunt Monica Davidescu. Pe scenă sunt Monica Davidescu. În viața de zi cu zi sunt Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan. Nu am luat numele lui. Într-adevăr, 10 ani, pentru spectacolele de prezentare în barurile de noapte, am folosit apelativul Dora David.

(…) Oricum îți trebuie niște hârtii. Și dacă te cheamă la fel ca pe soțul, dacă vrei să pleci cu copilul trebuie să îți dea o hârtie. Așa e legea la noi. Eu însă mi-am păstrat numele de scenă și în buletin și după căsătorie. El și-a păstrat numele.

Asta și pentru că eu am vrut să duc mai departe numele tatălui meu care și-a dorit un băiat, dar nu a avut. S-a prăpădit și am zis că eu o să merg mai departe cu Davidescu. Surorile mele și-au schimbat numele după soții lor.

Fetița poartă numele amândurora: Temișan Davidescu Dora Maria. Nu știu dacă eu am făcut cel mai bine, pentru că biata copilă atunci când completează un formular are de scris și nu îi încape niciodată numele în formularul respectiv. Asta este”, a declarat Monica Davidescu.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Louis Vuitton Resort 2022 | 5 tendințe de modă

Andreea Damian

Puterea posteriorului | Fesele au devenit „noii sâni”?

Andreea Damian

De ce ne e foame mereu în timpul izolării și cum o putem controla

Andreea Damian

Dinu Maxer are o nouă iubită. Cei doi au petrecut weekend-ul împreună la Marea Neagră

Andreea Damian

Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles

Andreea Damian

Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop

Andreea Damian

Scrie un comentariu