Home > Lifestyle > Monica Gabor DEZVĂLUIE CÂND VA VENI IRINA ÎN SUA

Monica Gabor DEZVĂLUIE CÂND VA VENI IRINA ÎN SUA

Deranjată de subiectele din presă în care se face la calităţile ei de mămică, Monica Gabor a clarificat situaţia printr-un mesaj pe care l-a postat pe contul său de Facebook.

“În legătură cu mult dezbătutul subiect: “Monica și calitațile sau incapacitățile ei de a fi mamă pentru Irina, atât eu cât şi tatăl ei considerăm că putem decide în interesul superior al copilului nostrum, având în vedere legătura sufletească dintre noi ca părinţi şi fetiţă. Am aşteptat-o pe Irina aici şi o voi aștepta la nesfârşit până când va simți şi va veni ea aici din proprie inițiativă”, a precizat Monica.

“Fetița şi-a manifestat dorinţa de a veni în SUA în repetate rânduri în numeroasele conversații pe care le-am avut cu ea, dar deocamdată acest lucru nu este posibil. Ca urmare, tatăl copilului ne-a promis, atât mie cât şi fiicei noastre, că este de acord ca ea să vină să mă viziteze în SUA de fiecare dată când ea îşi va exprima dorinţa de a-şi petrece timp cu mine, în funcție de de priorităţile ei. Aceste vizite vor începe să aibă loc doar dacă Irina își va dori acest lucru, iar sufletul meu de mamă îmi spune că la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, acest lucru se va întâmpla.”

Fosta doamnă Columbeanu a făcut unele precizări legate şi de intenţiile sale: “Scopul meu ca mamă a fost şi va rămâne pentru totdeauna să o am pe Irina aproape. Un singur lucru mă face să fiu încrezătoare: dragostea sinceră dintre noi două: mamă și fiică. Nu am renunțat să fiu alături de ea, îi voi fi alături pentru totdeauna indiferent dacă ea va simți același lucru pentru mine sau nu. Cât despre cadourile pe care i le trimit si surprizele pe care i le fac mi se pare ridicol să și vorbesc, am să spun doar că orice mamă își dorește pentru copiii ei tot ce e mai bun și simt că fac acest lucru prin deciizile pe care le-am luat în beneficiul ei.”

“Viața fetiței noastre este foarte bună, nu avem niciun motiv să demonstrăm grafic nimănui, în afara fiicei noastre, cât de mult reprezintă ea pentru noi: TOTUL. Sunt încrezătoare de asemeni că toate aceste încercări de denigrare a mea în calitate de mamă vor cântări foarte puțin în ochii iubitei mele fiice atunci când va fi crescut suficient de mult încât să fie capabilă să discearnă cât de norocoasă a fost să aibă niște părinți iubitori și îndeajuns de puternici să treacă peste toate intemperiile vieții. Te iubesc Irina.”

Articole asemanatoare
ramona si monica gabor
O nouă dramă pentru surorile Ramona și Monica Gabor
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!
MONICA GABOR – viata de lux in sclavie! Nu are nimic pe numele ei!

Comenteaza acest articol

Monica Gabor DEZVĂLUIE CÂND VA VENI IRINA ÎN SUA

by   2 min
0