Home > Lifestyle > Naive Design sau Lămpi cu Personalitate

Naive Design sau Lămpi cu Personalitate

 În general, nu prea găsim mare artă la o lampă sau la o lustră. Sunt doar lucruri practice de care avem nevoie să ne lumineze casa. Însă, există un atelier Naive Design, unde trei fete reușesc să facă mai mult decât lămpi.
Nu numai că le în transformă în obiecte de artă, însă reușesc să le facă atât de originale încât acestea ajung să ne lumineze nu numai noapțile, ci și zilele.

În mod normal când auzim de tel, juvelnic, ciucuri sau voaluri nu le plasăm în aceeași categorie, nu ne duce găndul că ar putea avea ceva în comun.
Ei bine, fetele de care vă spuneam au reușit să le dea o cu totul altă întrebuințare. Spre exemplu, în atelierul lor putem găsi tot felul de modele, de la o lampă meduză, la lampa acordeon.
Așadar, dacă v-ați plictisit de banalele lămpi din comerț, căutați-le pe fetele de la Naive Design și ele vă pot transforma orice veioză. Ba e destul chiar să vă duceți cu un bec, iar ele se gândesc la o soluție atractivă… Dacă vreți să vedeți pe bune de ce e în stare acest atelier, dați o fugă pe “La Scena”.
Cu siguranță veți aprecia cum au reușit să transforme o cameră întreagă, doar cu ajutorul unei simple lămpi (foto).
Așa că pentru cei interesați să-și lumineze viața puțin mai original, intrați pe site-ul Naive Design.

Articole asemanatoare
Cum sa amenajezi o casa moderna cu niste costuri minime
Design-ul tau interior chiar conteaza
Amenajeaza-ti locuinta in culorile anului 2015!
Clutch AZZEDINE ALAIA in exclusivitate pentru The Webster si Le Bon Marche

Comenteaza acest articol

Naive Design sau Lămpi cu Personalitate

by realitatea   1 min
0