Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Nebunie! Vezi ce s-a petrecut in camera de hotel impartita de Cristea si Bianca Dragusanu la Paris

Desi maritata cu prezentatorul de la PRO TV, Bianca a petrecut cateva zile romantice cu Adrian Cristea, fostul iubit, la Paris, iar de aici s-a pornit o intreaga nebunie.

Cei doi au plecat separat la Paris, Bianca fiind insotita de doua prietene pe care le-a folosit pe post de paravan. In plus, ea si-a cumparat biletul de avion folosind un alt nume.

Cristea si Bianca au stat la Paris intr-un hotel de lux si au petrecut cateva zile nebunesti, imaginile cu cei doi strangandu-se in brate aducandu-l pe Victor Slav, sotul Biancai, in pragul disperarii. De altfel, prezentatorul de la PRO TV a si anuntat ca intenteaza divort, ceea ce foarte probabil se va si intampla.

Conform spynews.ro, insa, adevarata nebunie s-a petrecut in hotelul de cinci stele de la Paris. Ultra indragostit de Bianca Dragusanu, fotbalistul de 30 de ani a umplut camera de hotel cu trandafiri si a cerut-o pe aceasta de nevasta, desi Bianca este, inca, doamna Slav.

Bianca a evitat elegant sa dea un raspuns concret, insa Cristea nu s-a lasat si a mai cerut-o o data de sotie intr-un restaurant de lux. Desi nici aici nu a dat un raspuns concret, se pare ca insistenta Printului Cristea a pus-o pe ganduri.

Astfel ca, in ciuda faptului ca, la inceputul scandalului, lasa o portita deschisa pentru o posibila impacare cu Victor Slav, Bianca pare, acum, tot mai decisa sa puna capat mariajului si sa accepte cererea in casatorie formulata de Cristea.

ARTICOLE SIMILARE

Imagine virala! UITE la ce se uita soldatul asta pe telefon si plangea in hohote!

Frotox – noul Botox

Digital Pot – planta care se conectează la calculator

realitatea

Pericole ascunse ale manichiurii cu gel

5 ritualuri wellness de făcut atunci când e lună plină

Andreea Damian

Mircea Solcanu, despre prima partida de sex cu un barbat si o femeie

3 comentarii

Scrie un comentariu