Home > Lifestyle > Nebunie! Vezi ce s-a petrecut in camera de hotel impartita de Cristea si Bianca Dragusanu la Paris

Nebunie! Vezi ce s-a petrecut in camera de hotel impartita de Cristea si Bianca Dragusanu la Paris

Desi maritata cu prezentatorul de la PRO TV, Bianca a petrecut cateva zile romantice cu Adrian Cristea, fostul iubit, la Paris, iar de aici s-a pornit o intreaga nebunie.

Cei doi au plecat separat la Paris, Bianca fiind insotita de doua prietene pe care le-a folosit pe post de paravan. In plus, ea si-a cumparat biletul de avion folosind un alt nume.

Cristea si Bianca au stat la Paris intr-un hotel de lux si au petrecut cateva zile nebunesti, imaginile cu cei doi strangandu-se in brate aducandu-l pe Victor Slav, sotul Biancai, in pragul disperarii. De altfel, prezentatorul de la PRO TV a si anuntat ca intenteaza divort, ceea ce foarte probabil se va si intampla.

Conform spynews.ro, insa, adevarata nebunie s-a petrecut in hotelul de cinci stele de la Paris. Ultra indragostit de Bianca Dragusanu, fotbalistul de 30 de ani a umplut camera de hotel cu trandafiri si a cerut-o pe aceasta de nevasta, desi Bianca este, inca, doamna Slav.

Bianca a evitat elegant sa dea un raspuns concret, insa Cristea nu s-a lasat si a mai cerut-o o data de sotie intr-un restaurant de lux. Desi nici aici nu a dat un raspuns concret, se pare ca insistenta Printului Cristea a pus-o pe ganduri.

Astfel ca, in ciuda faptului ca, la inceputul scandalului, lasa o portita deschisa pentru o posibila impacare cu Victor Slav, Bianca pare, acum, tot mai decisa sa puna capat mariajului si sa accepte cererea in casatorie formulata de Cristea.


Loading...

3 Responses

  1. any mary

    Asta este o femeie frumoasa???deja este prea mult cu acest personaj de groza.Voi suna la CNA sa interzica aparitia la TV a acestui monstru..nu se mai poate

  2. Frumusetea ei naturala a fost distrusa de zecile de operatii estetice, ea nu vede ce gura oribila si-a facut si ce nas? Nu era cazul la ea, o fraiera.

Comenteaza acest articol

Nebunie! Vezi ce s-a petrecut in camera de hotel impartita de Cristea si Bianca Dragusanu la Paris

by   1 min
3