Home > Lifestyle > culinar tabu > Nestle lanseaza cerealele fara gluten

Nestle lanseaza cerealele fara gluten

Nestle lanseaza in Romania cerealele de mic dejun fara gluten pentru toata familia – Corn Flakes si Gold Flakes – destinate consumatorilor care au intoleranta la gluten sau celor care doresc sa reduca cantitatea de gluten din alimentatia lor.

In cazul intolerantei la gluten, inainte de a cumpara un produs alimentar, se recomanda citirea cu atentie a etichetei care specifica majoritatea alergenilor si a ingredientelor care contin gluten, chiar atunci cand sunt prezenti in cantitati mici. Cerealele sunt disponibile in doua sortimente: Corn Flakes – fulgi crocanti de porumb cu vitamine si Gold Flakes – fulgi crocanti de porumb cu miere, arahide si vitamine, ambele la 250g, respectiv 500g.

Glutenul este o proteina care se gaseste in cereale precum: grau, secara, orz, ovaz si care asigura elasticitatea produselor de panificatie. Unele persoane au intoleranta la gluten si intampina probleme in digerarea lui, de aceea dieta lor trebuie sa consiste in alimente fara gluten, cum ar fi carne, fructe, legume, cartofi, orez si linte.

Articole asemanatoare
covid-19
Ce vitamine sunt recomandate în această perioadă a anului?
vitamine
Vitamine și minerale care ajută la creșterea fertilității
suplimente
Cinci suplimente alimentare pe care trebuie să le iei împreună ca să le sporești eficiența
Nestlé nu poate pretinde că apa publică și îmbuteliată de corporație este „serviciu public”

1 Response

  1. Pingback : Nestle lanseaza cerealele fara gluten | Femininne

Comenteaza acest articol

Nestle lanseaza cerealele fara gluten

by   1 min
1