Tabu
Image default
lifestyle

Nestle lanseaza cerealele fara gluten

Nestle lanseaza in Romania cerealele de mic dejun fara gluten pentru toata familia – Corn Flakes si Gold Flakes – destinate consumatorilor care au intoleranta la gluten sau celor care doresc sa reduca cantitatea de gluten din alimentatia lor.

In cazul intolerantei la gluten, inainte de a cumpara un produs alimentar, se recomanda citirea cu atentie a etichetei care specifica majoritatea alergenilor si a ingredientelor care contin gluten, chiar atunci cand sunt prezenti in cantitati mici. Cerealele sunt disponibile in doua sortimente: Corn Flakes – fulgi crocanti de porumb cu vitamine si Gold Flakes – fulgi crocanti de porumb cu miere, arahide si vitamine, ambele la 250g, respectiv 500g.

Glutenul este o proteina care se gaseste in cereale precum: grau, secara, orz, ovaz si care asigura elasticitatea produselor de panificatie. Unele persoane au intoleranta la gluten si intampina probleme in digerarea lui, de aceea dieta lor trebuie sa consiste in alimente fara gluten, cum ar fi carne, fructe, legume, cartofi, orez si linte.

ARTICOLE SIMILARE

Making of – Pictorialul de copertă Tabu de mai 2011

realitatea

Jennifer Lopez, “imbatranita” in Photoshop pe coperta unei reviste!

Răcaru prinde aripi

realitatea

Cum vrea Chris Martin să fie la înmormântarea lui

realitatea

Sex, nebunie și povești

realitatea

Sarah Jessica Parker: E mai bine să nu mă vedeți topless

realitatea

1 comentariu

Nestle lanseaza cerealele fara gluten | Femininne 8 December 2014 at 18:38

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu