Home > Agenda > Nicolas Cage vorbește despre Halloween, filmul Primal și dragostea lui pentru pisici

Nicolas Cage vorbește despre Halloween, filmul Primal și dragostea lui pentru pisici

Cage a spus într-un interviu pentru Vanity Fair că Halloween-ul îi place pentru că încurajează copiii și adulți să se costumeze în altcineva.

Și e oarecum firesc să-I placă partea aceasta cu costumația, fiind un actor care și-a petrecut ultimele patru decenii ca persoană publică, Halloweenul este o mini-vacanță care îi permite câteva ore magice petrecute în anonimat.

„Este singura vacanță în care poți spera să întâlnești oameni care îți sunt complet străini și care au un schimb de păreri authentic cu tine.”, a spus Cage. „O să-mi scot fosta soție și pe fiul meu la o cină și vom sărbători.” Cage a vorbit și despre filmul Primal în care are rol principal, un film al regizorului Nick Powell, în care actorul joacă rolul unui aventurier cinic și fumător, posesor al unui jaguar (animalul) frumos pe care trebuie să-l transporte în schimbul unei sume frumoase de bani. Frank, personajul principal călătorește alături de felina închisă într-o cușcă, pe aceeași navă pe care se întâmplă să fie transportat în același timp și un asasin politic. După ce asasinul se eliberează – acesta îi dă drumul și jaguarului iar Frank își urmărește febril pe coridoarele înguste “clientul” până în momentul culminant, emoționant și imprevizibil.

Cage a mărturisit că nu a văzut încă filmul însă a dezvălui că deși personajul său, Frank, pare un tip dur care e gata să chinuie animalul doar pentru a-l transporta acolo unde i s-a spus, în realitate acesta „are un respect total pentru forța felinei și va face orice pentru a menține pisica uriașă în viață. Cage însuși se consider un mare pisicar, așa că această clarificare era una importantă.

„Am iubit dintotdeauna pisicile”, a explicat Cage. „În copilărie, au fost cele mai bune prietene ale mele. Am salvat un pisoi mic pe nume Razzmatazz. El a fost cel mai bun prieten al meu.” În prezent, Cage are două pisici – un Coon Maine, pe nume Merli,„ care arată ca o pisică de pădure ”și Tigra, o pisică tigrată.

 

Articole asemanatoare
nicolas cage
Nicolas Cage ar putea juca rolul lui Nicolas Cage într-un film despre Nicolas Cage
Justin Bieber răspunde grupului PETA după ce a fost criticat pentru pisicile sale scumpe
pisici
Pisicilor le place să fie mângâiate iar acest obicei ne aduce numai beneficii
Pisicile siameze din Doamna și Vagabondul vor fi șterse din remake-ul animației

Comenteaza acest articol

Nicolas Cage vorbește despre Halloween, filmul Primal și dragostea lui pentru pisici

by realitatea   1 min
0