Tabu
CULTURE

Noaptea Studiourilor Foto: 20 de studiouri, peste 1500 de vizitatori

In ciuda ploii, mai bine de 1500 de bucuresteni s-au plimbat vineri seara din studio in studio, la prima editie a Noptii Studiourilor Foto. In functie de capacitatea fiecarui studio si tipul de program (continuu sau de tip atelier, cu inscriere prealabila), intre cateva zeci si cateva sute de persoane au calcat pragul fiecarui spatiu inscris la eveniment.

De la ateliere de fashion pana la workshop-uri de fotografie culinara, de la petreceri si machiaje sofisticate la autoturisme si fotografie de produs, Noaptea Studiourilor Foto a avut cate ceva pentru fiecare participant.

Entuziastii foto au plecat acasa cu o mai buna intelegere a luminii si echipamentelor de studio, pe cand restul participantilor au avut parte de o experienta interesanta si, in mod normal, mai putin accesibila publicului larg.

Noaptea Studiourilor Foto a fost powered by Nikon si sprijinit de Epson si F64.

Parteneri media: Nikonisti.ro, Adevarul, Realitatea.net, IQAds, Mixtopia, Oitzarisme, Bookaholic, Tabu, Feeder, getlokal.ro, alternativ.ro, orasul.ro, modernism.ro, 9am.ro, Asociatia Bucurestiul meu drag, Designist, AMSI Photographers, anyplace.ro, comunitatefoto.ro, newsup.ro, Orasul Meu, Veioza Arte

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Shaggy va concerta la Mamaia pe 29 august

realitatea

Scrie un comentariu