Tabu
FASHION

Noua colectie primavara-vara ECCO: Natural Imperfection

In aceasta primavara, ECCO ne propune sa ne lasam influentati de stilul de viata Scandinav si de principiul esential scandinav in materie de design, care au inspirat noua colectie a sezonului primavara-vara 2016: Natural Imperfection. 

Imperfectiune naturala
Spunem “Bun venit!” primaverii prin reconectarea cu natura si cu toate “imperfectiunile” ei. Principiul central al arhitecturii si designului din Scandinavia este de a “invita natura inauntru” pentru a crea o atmosfera linistita, expresiva, echilibrata si… naturala!

Noua-colectie-primavara-vara-ECCO-Natural-Imperfection1

Liniste
In aceasta primavara, pacea si linistea interioara sunt reflectate in culorile si materialele folosite in noua colectie ECCO pentru sezonul primavara-vara 2016. Culorile deschise, “calme” sunt amestecate cu imperfectiunea naturala a pielii, iar atentia este indreptata catre formele expresive. Imbratisam imperfectiunea si frumusetea naturii, culoarea pielii si alte culori feminine delicate ce domina agenda modei in 2016.

Noua-colectie-primavara-vara-ECCO-Natural-Imperfection2

Expresivitate
Formele produselor sunt expresive, organice, curgatoare si pline de viata. Imprimeurile combina eclectic stilurile strazii cu cultura Scandinava. Tesaturile luminoase si materialele naturale sunt secretul aspectului irezistibil al noii colectii ECCO pentru sezonul primavara-vara 2016. Aspectul produselor este de fin, curat si, impreuna cu detaliile albe suplimentare, asigura o senzatie distincta Scandinava.

Noua-colectie-primavara-vara-ECCO-Natural-Imperfection3

Echilibru 
Designul Scandinav este despre a elimina lucrurile neesentiale si a transforma armonia naturii intr-un design echilibrat, care imita perfect natura, folosind culori monocrome cu efect de maxim contrast. Fiind brand Scandinav, ECCO utilizeaza eficient resursele naturale pentru a crea mereu lucruri inovative: noi materiale, noi culori, noi forme moderne cu design avangardist.

Noua-colectie-primavara-vara-ECCO-Natural-Imperfection4
Astfel, ECCO reuseste sa creeze incaltamintea care reprezinta “o parte naturala din ceva”, incaltamintea care sa se adapteze piciorului, nu invers! Cu aceasta noua colectie, ECCO doreste sa ii sarbatoreasca pe toti aceia care doresc sa isi foloseasca talentele pentru a duce o viata deosebita, bazata pe simplitate, functionalitate si frumusete.

Vezi si:

http://www.tabu.ro/un-plus-de-feminitate-in-noul-trend-primavaravara-2016/

http://www.tabu.ro/brand-ul-romanesc-chotronette-pe-catwalk-in-sydney/

http://www.tabu.ro/top-5-filme-cu-si-despre-moda/

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna lansează o nouă linie de haine împreună cu grupul francez LVMH și avem deja primele imagini

Andreea Damian

Stella McCartney va face uniforme pentru garzile regale

realitatea

Capotă Monica Maria la V for Vintage!

realitatea

Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

Andreea Damian

Alessandra Ambrosio si Dree Hemingway, neveste de fotbalisti

realitatea

Lara Stone este supermodelul anului

realitatea

Scrie un comentariu