Home > Lifestyle > Stiri > Noua iubita a lui BOTE seamana tot cu BIANCA! Comparatie FOTO

Noua iubita a lui BOTE seamana tot cu BIANCA! Comparatie FOTO

Despartirea de Bianca Dragusanu a lasat ceva urme in sufletul lui Catalin Botezatu, dovada ca – iata! – a gasit din nou o femeie care sa-i semne! Denisa Ciocoiu, una dintre concurentele noului sezon al emisiunii “Next Top  Model”, care seamănă foarte mult cu Bianca, a devenit “ţinta” lui Bote,  prezentatorul show-ului de la Antena 1.

“Denisa e o femeie drăguţă, dar nu  înţeleg de ce zice lumea că ea e varianta mea netunată, că nici eu nu am aşa  multe operaţii estetice. Mi-am mărit doar sânii şi buzele”  afirma Bianca  Drăguşanu.

Denisa Nicoleta Ciocoiu (19 ani) i-a atras atenţia din start lui Cătălin  Botezatu datorită asemănării izbitoare cu fosta lui iubită, Bianca Drăguşanu,  fiind însă o variantă “netunată”. Denisa este nu numai frumuşică, ci şi isteaţă, ea obţinând la bacalaureat o medie foarte mare, de 9,5. Cele două femei au  aceeaşi înălţime şi aceleaşi picioare interminabile. Dacă mai adăugăm părul  roşcat, zâmbetul seducător identic, dar şi privirea cuceritoare, deja Denisa şi  Bianca au foarte multe trăsături fizice în comun.

Bote a sărutat-o după o  prezentare

Însă concurenta de la “Next Top Model,” emisiune care va debuta pe data de 20  septembrie la Antena 1, nu este deloc încântată de idee şi deja face crize de  isterie când lumea o strigă “sosia Biancăi”. Cu atât mai mult cu cât ea nu are  operaţii estetice. Denisa a fost ajutată de Cătălin Botezatu să debuteze în  lumea fotomodelelor, ea fiind invitată de designer să-i prezinte câteva ţinute  din colecţia lui, “Domina”. Ca bonus, la sfârşitul show-ului, Bote a sărutat-o  pe Denisa pe gură.

Mai mult: Cătălin Botezatu face colecţie de femei care seamănă leit cu fosta lui mare iubire – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu, contract uriaș cu statul pentru măști și combinezoane, în plină pandemie
bianca dragusanu
Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț

Comenteaza acest articol

Noua iubita a lui BOTE seamana tot cu BIANCA! Comparatie FOTO

by   1 min
0