Home > Lifestyle > Stiri > NUNTA ANULUI – Elena Basescu – eclipsata de MEGANUNTA unui cioban de la SIBIU

NUNTA ANULUI – Elena Basescu – eclipsata de MEGANUNTA unui cioban de la SIBIU

Unul din cei mai bogaţi tineri din Sibiu, Dumitru Ghişe, se însoară în câteva zile cu aleasa inimii, Maria Denisa. Cum tatăl mirelui figurează în topul celor mai bogaţi români, nunta va fi spectaculoasă, iar pregătirile sunt în toi.

Familia Ghişe e una dintre cele mai avute, ca multe din Mărginimea Sibiului. În trecut crescători de oi, bătrânii s-au reorientat pe alt tip de afaceri – benzinării şi hoteluri. Juniorul s-a şi pregătit să preia afacerile, aşa că a fost şcolit în Elveţia, la Glion, una dintre prestigioasele institute ce pregătesc manageri în industria hotelieră. Nici viitoarea mireasă nu e mai prejos, Denisa fiind licenţiată în Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.
Petrecerea se anunţă una cum n-a mai văzut Sibiul. Cortul a fost adus din Germania, întrucât în România nu există unul de asemenea dimensiuni – 2.400 de metri pătraţi. Scaunele, Chiavari, sunt speciale pentru astfel de evenimente, iar din loc în loc vor exista insule de flori. Un bar sculptat în gheaţă va găzdui sticlele şi paharele cu cele mai scumpe băuturi, iar afară va fi un proţap pentru berbeci. Tatăl mirelui, Pavel Dumitru Ghişe, are o avere estimată la 28 de milioane de euro, motiv pentru care cheltuielile cu nunta moştenitorului său nu constituie o problemă. El deţine mai multe imobile şi hoteluri în Sibiu şi Cluj, precum şi un lanţ de benzinării.

Articole asemanatoare
AURA MUSTEA – nasa care a eclipsat-o pe fina EBA! Galerie FOTO
3 BARBATI care nu-s invitati la NUNTA EBA! Afla DE CE! Angelina Jolie a procedat altfel!
TRASEUL nuntii EBA (foto). Nu aveti voie sa aruncati cu crini in mireasa!

Comenteaza acest articol

NUNTA ANULUI – Elena Basescu – eclipsata de MEGANUNTA unui cioban de la SIBIU

by   1 min
0