Home > Fără categorie > Nunta lui Morosanu! “Moartea din Carpati” a dansat cu bunicul, tambalagiul s-a umplut de bani!

Nunta lui Morosanu! “Moartea din Carpati” a dansat cu bunicul, tambalagiul s-a umplut de bani!

Daca in primele ore nunta lui Catalin Morosanu s-a desfasurat “cum trebuie”, dupa miezul noptii a inceput adevarata distractie. Taraful a facut furori, iar pe tambal nu mai incapeau banii!

Distractie maxima la nunta fostului luptator Catalin Morosanu! Nu mai putin de 40 de sticle de whisky si crema de whisky au dat gata invitatii, pe langa zeci de litri de vin si cocktail-uri cu alcool sau fara. La un moment dat, mirele a inceput sa cante si si-a luat in brate bunicul, venit sa ii fie alaturi lui Catalin in acest moment important al vietii lui. Unul din cei mai incantati de toata seara a fost tambalagiul, care a adunat o suma frumusica de la invitati.
Meniul a fost unul sofisticat. La aperitiv au lipsit preparatele traditionale, care au fost inlocuite cu crutoane cu somon marinat si capere, biscuit sarat cu mousse de ton sau specialitate de branza Roquefort cu alune si menta.
Felul principal a fost compus din sarmalute , iar la friptura s-au servit curcan umplut cu ciuperci si legume crocante cu sos de branzeturi dar si medalioane cu muschi de porc cu sos de struguri.


Comenteaza acest articol

Nunta lui Morosanu! “Moartea din Carpati” a dansat cu bunicul, tambalagiul s-a umplut de bani!

by   1 min
0