Home > Agenda > O ROMANCA l-a fascinat, cu sanii ei, pe Roberto Cavalli!

O ROMANCA l-a fascinat, cu sanii ei, pe Roberto Cavalli!

O romanca faimoasa l-a dat pe spate pe marele designer italian. Anda Adam a avut ocazia să-l întâlnească aseară pe designerul ei preferat,  Roberto Cavalli, cu ocazia deschiderii oficiale a magazinului Roberto Cavalli  Boutique.

Prezentă la evenimentul de inaugurare, artista a avut un scurt dialog cu  celebrul designer, căruia i-a transmis că îi admiră activitatea profesională şi  că este una din marile fane ale creaţiilor sale.

Roberto Cavalli, cunoscut pentru pasiunea sa pentru femeile frumoase, a  sărutat-o pe artista pe obraz şi s-a fotografiat alături de ea într-o ipostază  cu totul inedită, vizibil fascinat de bustul solistei.

“Nu am putut rata un astfel de eveniment, chiar dacă avusesem o zi încărcată  cu o serie de evenimente neplăcute. Am ales ca la prima întâlnire cu marele  designer să port parfumul meu preferat, Roberto Cavalli. Îi admir creaţiile şi  întreaga activitate profesională. Consider că este unul dintre designerii care  reuşesc de fiecare dată să pună în evidenţă feminintatea celor care îi poartă  creaţiile. Este un maestru în aceasta privinţă”, a declarat Anda Adam pentru ADPM.

Mai mult: Roberto Cavalli, dat pe spate de sânii Andei Adam. Vezi în ce ipostază indecentă s-au pozat! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

O ROMANCA l-a fascinat, cu sanii ei, pe Roberto Cavalli!

by   1 min
0