Tabu
Image default
lifestyle

O ROMANCA l-a fascinat, cu sanii ei, pe Roberto Cavalli!

O romanca faimoasa l-a dat pe spate pe marele designer italian. Anda Adam a avut ocazia să-l întâlnească aseară pe designerul ei preferat,  Roberto Cavalli, cu ocazia deschiderii oficiale a magazinului Roberto Cavalli  Boutique.

Prezentă la evenimentul de inaugurare, artista a avut un scurt dialog cu  celebrul designer, căruia i-a transmis că îi admiră activitatea profesională şi  că este una din marile fane ale creaţiilor sale.

Roberto Cavalli, cunoscut pentru pasiunea sa pentru femeile frumoase, a  sărutat-o pe artista pe obraz şi s-a fotografiat alături de ea într-o ipostază  cu totul inedită, vizibil fascinat de bustul solistei.

“Nu am putut rata un astfel de eveniment, chiar dacă avusesem o zi încărcată  cu o serie de evenimente neplăcute. Am ales ca la prima întâlnire cu marele  designer să port parfumul meu preferat, Roberto Cavalli. Îi admir creaţiile şi  întreaga activitate profesională. Consider că este unul dintre designerii care  reuşesc de fiecare dată să pună în evidenţă feminintatea celor care îi poartă  creaţiile. Este un maestru în aceasta privinţă”, a declarat Anda Adam pentru ADPM.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: Roberto Cavalli, dat pe spate de sânii Andei Adam. Vezi în ce ipostază indecentă s-au pozat! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Pasion de Buena Vista, o calatorie fascinata prin istoria muzicala a Cubei!

realitatea

Desenele copiilor se transforma in jucarii adevarate in magazinele IKEA

Marina Drăghici a urâțit-o pe Mariah Carey pentru rolul din “Precious”

realitatea

PRADA la Muzeul ORSAY

realitatea

Expozitie si workshop de pictura pe portelan

realitatea

MADALINA GHENEA il saruta pasional pe Gerard Butler! FOTO

Scrie un comentariu