Tabu
Image default
LIFESTYLE

Oamenii care îți îndulcesc sărbătorile

Pentru că Sărbătorile de iarnă se apropie, fiecare gospodină încearcă să procure cele mai bune delicatese pentru masa de Crăciun și cea de Anul Nou.

Nu demult, am descoperit întâmplător într-un oraș mic al României, în Focșani, o tânără talentată în măiestria dulciurilor. Mergând la un eveniment, am avut ocazia să gust diferite sortimente de prăjituri, cakepops, tort, toate făcute de acest om minunat.

Pe lângă decorurile superbe realizate de Cristina Taras Cake Concept, fiecare prăjitură are gustul autentic plin de savoare al copilăriei. Totul a pornit la venirea pe lume a fiului său care acum are vârsta de 8 ani, ea gătindu-i diferite dulciuri de casă pentru a evita folosirea celor din comerț.

Începând ca toată lumea să o laude, a prins curaj și a urmat cursuri în vederea obținerii diplomelor de cofetar, diferite workshop-uri pentru a-și îmbunătăți tehnica și a fi în pas cu cerințele clienților.

Odată cu venirea lunii decembrie, micul său laborator este plin de căsuțe de turtă dulce specifice Crăciunului, torturi îmbrăcate în straie de sărbătoare și prăjituri proaspete.

ARTICOLE SIMILARE

Pariu cu … banii: DORIAN POPA a facut o mica avere!

Lituania la Bienala de la Veneția – artă despre nepăsarea omului în fața sfârșitului lumii

Dora Constantinovici

Noi gadgeturi pentru copii – Smartwatch sau ceasuri cu GPS

realitatea

Lipsa somnului îi face pe oameni mai puțin atrăgători din punct de vedere social

Andreea Damian

CONSUELO nu mai divorteaza de MUTU! Afla de ce!

Prințul Charles i-a găsit o poreclă bizară lui Meghan Markle

Andreea Damian

Scrie un comentariu