Tabu
LIFESTYLE

Oamenii care îți îndulcesc sărbătorile

Pentru că Sărbătorile de iarnă se apropie, fiecare gospodină încearcă să procure cele mai bune delicatese pentru masa de Crăciun și cea de Anul Nou.

Nu demult, am descoperit întâmplător într-un oraș mic al României, în Focșani, o tânără talentată în măiestria dulciurilor. Mergând la un eveniment, am avut ocazia să gust diferite sortimente de prăjituri, cakepops, tort, toate făcute de acest om minunat.

Pe lângă decorurile superbe realizate de Cristina Taras Cake Concept, fiecare prăjitură are gustul autentic plin de savoare al copilăriei. Totul a pornit la venirea pe lume a fiului său care acum are vârsta de 8 ani, ea gătindu-i diferite dulciuri de casă pentru a evita folosirea celor din comerț.

Începând ca toată lumea să o laude, a prins curaj și a urmat cursuri în vederea obținerii diplomelor de cofetar, diferite workshop-uri pentru a-și îmbunătăți tehnica și a fi în pas cu cerințele clienților.

Odată cu venirea lunii decembrie, micul său laborator este plin de căsuțe de turtă dulce specifice Crăciunului, torturi îmbrăcate în straie de sărbătoare și prăjituri proaspete.

ARTICOLE SIMILARE

Mihai Traistariu i-a spus in fata lui Teo: “Asta e o intrebare tampita!”

Cum să te vindeci de shopaholism

realitatea

Scandalos! Iulia Vântur: “o femeie albă şi bătrână”!

Inteligenţa artificială va fi folosită pentru descifrarea plânsului bebeluşilor

Andreea Damian

7 tendințe de design interior care sunt în top în această toamnă

Andreea Damian

Culori si arome din cele mai condimentate 3 bucatarii ale lumii

realitatea

Scrie un comentariu