Home > Lifestyle > OANA ROMAN – gravida in 14 saptamani!

OANA ROMAN – gravida in 14 saptamani!

Oana Roman va fi mămică pentru prima dată. Vedeta si iubitul ei sunt impreună de nouă luni, iar gândul că vor deveni părinti i-a adus in culmea fericirii.

“Am ramas pe la inceputul verii. Nu mi-am plănuit. Suntem impreună de aproape nouă luni. Lucrurile au evoluat in timp, destul de repede. Am 14 săptămâni, asa a vrut Dumnnezeu. Ne-am bucurat foarte tare când am aflat. Nu mi-am pus vreo secundă problema dacă fac copilul asta sau nu”, a declarat Oana la emisiunea “La Maruta”.

Vedeta isi pierduse speranta de a deveni mamă, mai ales că in trecut a făcut două intreruperi de sarcină.

Greselile tineretii fac parte din viata fiecaruia. Trebuie sa ni le asumăm si să mergem mai departe. Evident că am regretat…“, a completat ea.

Petre Roman s-a bucurat nespus când a aflat că va fi bunic.“Tata a avut o reactie foarte haioasa. Mi-a spus că se bucură pentru mine, dar mai mult pentru el. Cu siguranta va fi emotionat cand isi va tine nepotul pentru prima data in brate, ca orice bunic”.

oana roman iubit 1Momentul in care Oana l-a anuntat pe iubitul ei că vor fi părinti a fost unul foarte emotionant.

“Nu stiam cum să ii arăt testul de sarcină. Am asteptat să vină seara să ne băgăm in pat. I-am spus să inchidă ochii, aveam testul in buzunar. Am scos testul si i l-am pus in fată…”, a povestit ea momentul in care si-a anuntat iubitul, mai mic cu 10 ani, ca va fi tatic.

Articole asemanatoare
OANA ROMAN – gravida sezonului! Cum o va chema pe fetita ei!
DE CE plange OANA ROMAN!

Comenteaza acest articol

OANA ROMAN – gravida in 14 saptamani!

by   1 min
0