Tabu
PEOPLESlider

Oana Roman vrea să-şi vândă casa din cauza facturilor uriaşe. La ce sumă ajung cheltuielile lunare

Oana Roman vrea să-şi vândă casa din cauza facturilor uriaşe din ultima vreme. Vedeta şi-a dat seama că locuinţa ei este prea mare pentru trei membri, iar cheltuielile pentru întreţinerea ei sunt foarte mari.

Vedeta s-a arătat a fi extrem de deranjată de această situație, pentru că prețurile la energie aproape că s-au triplat.

„Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună, tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei. De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă.

Nu este vorba de sume, este vorba de faptul că își bat joc. Oricum este dublu și față de cât era. Am văzut că sunt niște cazuri cu niște zeci de milioane, eu încă nu sunt în situația asta, dar oricum este mult mai mult față de cât era. Și eu nu consum aberant, niciodată nu am făcut-o.

Deși eu am o casă foarte mare. Pe noi tata, din anii `80, ne-a învățat că… nu pe ideea de economie pentru bani, pe ideea de sustenabilitate. Nicio resursă pe pământul ăsta nu este infinită. Deci, trebuie să consumăm cu măsură din toate: din apă, din gaze, din curent.

Nu în sensul să stăm în frig și în întuneric, dar că trebuie să consumăm responsabil. Dar una este să consumi responsabil și alta este să își bată ăștia joc. Ca să ce… ca să își ia ei mai multe avioane.”, a declarat Oana Roman, potrivit Fanatik.ro.

„Există cineva care nu este afectat? 99% din populație este afectată de chestia asta. Și nu numai la noi. Și ce o să facem? Eu mă gândesc foarte serios că am o casă care a devenit prea mare și că poate ar fi bine să stau în una mai mică.

Oamenii ăia care trăiesc din pensie și din salariul minim? Ăia ce fac? Ce fac la propriu. O să murim toți de foame pentru că vor unii să se îmbogățească? În`89 oamenii au ieșit în stradă de frig și de foame.

Eu luasem în calcul chestia asta de mult, nu din cauza facturilor, ci din cauza faptului că mi se pare că stau într-o casă pe care nu o locuiesc toată. Și ce sens are?! M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult. Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, să întrețin… este bătaie de cap mult prea mare.

Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că… nu neapărat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!”, a mai declarat ea.

ARTICOLE SIMILARE

Cămașa albă | Cu ce s-o asortezi pentru a-ți reîmprospăta aspectul

Andreea Damian

Puloverele de Crăciun sunt foarte drăguțe, dar fac mult rău mediului înconjurător

Andreea Damian

Smiley s-a autoizolat la domiciliu după călătoria în America

Tabu Tabu

Irina Rimes a pozat cum nu se aștepta nimeni

Tabu Tabu

Ed Sheeran revine la București în 2024, alături de un invitat special. Când se pun biletele la vânzare

Andreea Damian

3 modalitati de a te relaxa instant

realitatea

Scrie un comentariu