Tabu
PEOPLE

Oana Tache mai are puțin și naște! Cine o sprijină din umbră

oana tache si sotul filip

A luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată și că va naște peste trei luni deși abia s-a căsătorit în 2018. Tabu a aflat cine este partenerul Oanei Tache, fost DJ și VJ dar și actriță și om de televiziune dar și câteva detalii despre partenerul ei și cum s-au cunoscut. Oana Tache și Filip Onescu au făcut o nuntă atipică și i-au invitat pe toți membrii familiei și prietenei. Dar pînă la nuntă cei doi au trecut prin multe. “Ne știm de mai bine de 10 ani dar, am “fugit” unul de celălalt până acum vreo 4 ani. Ne grăbeam să ardem etape, alergam fiecare în altă direcție, ne intersectăm rar…

oana tache si filip
oana tache si filip

Până când l-am văzut pe Orion împreună și ne-am pierdut într-un sărut. Că să ne găsim de tot! Și povestea e de-abia la-nceput…”, a scris Oana Tache pe Instagram la o postare cu ea și soțul ei de la nuntă. Am aflat pe surse că sora soțului Oanei, celebra primăriță din comună Petriș, Arad le-a făcut celor doi cunoștiință înainte de a pleca din București și tot ea a fost cea care a oficiat nunta. Evenimentul a fost unul 100% neconvențional – cei doi și-au făcut tatuaje cu constelația Orion în loc de verighete și au organizat prima nuntă festival din România, cu burgeri în loc de sarmale și o trupa rock în loc de clasicele band-uri de cover-uri.

oana tache si filip onescu
oana tache si filip onescu

Povestea celor doi este cu atât mai frumoasă cu cât, Oana Tache și soțul ei vor deveni părinți în 3 luni, după ce vedetă MTV a rămas gravidă în iarnă anului trecut în timpul lunii de miere petrecute în Japonia. Având în vedere că bebelușul va veni pe lume la începutul lunii august, cu siguranță va fi cel mai frumos cadou pentru Oana de ziua ei. Vedeta este născută pe 3 august și va fi mama de băiat.

ARTICOLE SIMILARE

Arnold Schwarzenegger nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului

Andreea Damian

Tom Cruise, înlocuit pentru că e „prea scund” să joace un rol

Andreea Damian

Selma Blair a anunțat că suferă de o boală cumplită

Andreea Damian

Ellen Pompeo părăsește serialul Grey’s Anatomy

Andreea Damian

Actrița de la Bollywood care a creat fenomenul #MeToo în India

Andreea Damian

Interviu Exclusiv! Randi a pierdut o vacanță exotică în Thailanda din cauza CoVid19

Tabu Tabu

Scrie un comentariu