Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Oana Zăvoranu, reacție tranșantă upă ce s-a spus că va divorța

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți de 4 ani și sunt mai fericiți ca niciodată. Recent, în presă au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi nu s-ar mai înțelege și ar fi pe punctul de a se despărți. Vedeta a transmis însă pe rețelele de socializare că are o căsnicie fericită.

Querida a decis să pună capăt zvonurilor potrivit cărora ar fi la un pas de divorț. Vedeta a transmis pe rețelele de socializare un mesaj în care neagă faptul că ar avea probleme în căsnicie.

Joi, 9 septembrie, a fost o zi importantă pentru Oana. Ea și soțul ei au împlinit 4 ani de la căsătorie. Cu această ocazie, Oana Zăvoranu a transmis un mesaj prin care a dezmințit toate zvornurile din presă.

„Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai îndrăgostită ca oricând de soțul meu, mai fericită, mai împlinită și mai puternică decât am fost vreodată, din toate punctele de vedere (…) Azi, din nou mi se adeverește că CE A UNIT DUMNEZEU NIMENI PE PĂMÂNTUL ĂSTA NU POATE DESPĂRȚI 😇😇
ȘI CĂ CE ESTE AL MEU, RĂMÂNE NUMAI AL MEU, indiferent în ce domeniu sau zonă aș face referire 😎😎😎”,
a transmis bruneta.

Zilele trecute, Oana a transmis un mesaj adresat oamenilor care o invidiază. „Acest mesaj e pentru toți cei care nu pot dormi de grija mea sau a căsniciei mele, a averii mele, a faptului că sunt Oana Boss indiferent prin câte am trecut în viață, că sunt frumoasă, sănătoasă și arăt extraordinar de tânără, chiar dacă am făcut 48 de ani, că sunt smart, că nu mă doboară nimeni și nimic, că sunt o luptătoare, că fac lucruri care nu rămân neobservate, că reușesc să creez trenduri și sunt un lider înnăscut, că am un business de succes, curat și la standardele cele mai înalte”, a mărturisit ea.

ARTICOLE SIMILARE

Berlinale 2021 ⎢ Ursul de Aur, decernat în cadrul unei ceremonii online

Ciocîrlan

Vești minunate despre Prințul Carl Philip al Suediei și soția sa, Prințesa Sofia

Andreea Damian

Locuri magice in Bucuresti – Episodul 2

realitatea

De ce femeile ar trebui să înceapă să le ofere o șansă și bărbaților scunzi

Andreea Damian

De ce atât de mulți tineri preferă să îngrijească plante în loc să aibă copii

Andreea Damian

Motivul pentru care Alexandra Stan s-a izolat în casă

Tabu Tabu

Scrie un comentariu