Tabu
Image default
PEOPLESlider

Oana Zăvoranu, reacție tranșantă upă ce s-a spus că va divorța

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți de 4 ani și sunt mai fericiți ca niciodată. Recent, în presă au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi nu s-ar mai înțelege și ar fi pe punctul de a se despărți. Vedeta a transmis însă pe rețelele de socializare că are o căsnicie fericită.

Querida a decis să pună capăt zvonurilor potrivit cărora ar fi la un pas de divorț. Vedeta a transmis pe rețelele de socializare un mesaj în care neagă faptul că ar avea probleme în căsnicie.

Joi, 9 septembrie, a fost o zi importantă pentru Oana. Ea și soțul ei au împlinit 4 ani de la căsătorie. Cu această ocazie, Oana Zăvoranu a transmis un mesaj prin care a dezmințit toate zvornurile din presă.

„Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai îndrăgostită ca oricând de soțul meu, mai fericită, mai împlinită și mai puternică decât am fost vreodată, din toate punctele de vedere (…) Azi, din nou mi se adeverește că CE A UNIT DUMNEZEU NIMENI PE PĂMÂNTUL ĂSTA NU POATE DESPĂRȚI 😇😇
ȘI CĂ CE ESTE AL MEU, RĂMÂNE NUMAI AL MEU, indiferent în ce domeniu sau zonă aș face referire 😎😎😎”,
a transmis bruneta.

Zilele trecute, Oana a transmis un mesaj adresat oamenilor care o invidiază. „Acest mesaj e pentru toți cei care nu pot dormi de grija mea sau a căsniciei mele, a averii mele, a faptului că sunt Oana Boss indiferent prin câte am trecut în viață, că sunt frumoasă, sănătoasă și arăt extraordinar de tânără, chiar dacă am făcut 48 de ani, că sunt smart, că nu mă doboară nimeni și nimic, că sunt o luptătoare, că fac lucruri care nu rămân neobservate, că reușesc să creez trenduri și sunt un lider înnăscut, că am un business de succes, curat și la standardele cele mai înalte”, a mărturisit ea.

ARTICOLE SIMILARE

Ambasada Suediei i-a scos din pepeni pe români, în aceeași zi,cu doar două postări

Dora Constantinovici

Șeful Facebook renunță la intenția de interzicere a reclamelor politice – zice că e nedemocratică

realitatea

Cel mai popular make-up artist și guru în frumusețe pe YouTube recunoaște că este transgender

Andreea Damian

Kylie Jenner și-a răsfățat mama cu un cadou de 250.000 de dolari

Andreea Damian

Masca de păr care a uimit femeile. Acest ingredient secret te scapă de chelie

Andreea Damian

Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac

Andreea Damian

Scrie un comentariu