Tabu
PEOPLESlider

Oana Zăvoranu, reacție tranșantă upă ce s-a spus că va divorța

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți de 4 ani și sunt mai fericiți ca niciodată. Recent, în presă au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi nu s-ar mai înțelege și ar fi pe punctul de a se despărți. Vedeta a transmis însă pe rețelele de socializare că are o căsnicie fericită.

Querida a decis să pună capăt zvonurilor potrivit cărora ar fi la un pas de divorț. Vedeta a transmis pe rețelele de socializare un mesaj în care neagă faptul că ar avea probleme în căsnicie.

Joi, 9 septembrie, a fost o zi importantă pentru Oana. Ea și soțul ei au împlinit 4 ani de la căsătorie. Cu această ocazie, Oana Zăvoranu a transmis un mesaj prin care a dezmințit toate zvornurile din presă.

„Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai îndrăgostită ca oricând de soțul meu, mai fericită, mai împlinită și mai puternică decât am fost vreodată, din toate punctele de vedere (…) Azi, din nou mi se adeverește că CE A UNIT DUMNEZEU NIMENI PE PĂMÂNTUL ĂSTA NU POATE DESPĂRȚI 😇😇
ȘI CĂ CE ESTE AL MEU, RĂMÂNE NUMAI AL MEU, indiferent în ce domeniu sau zonă aș face referire 😎😎😎”,
a transmis bruneta.

Zilele trecute, Oana a transmis un mesaj adresat oamenilor care o invidiază. „Acest mesaj e pentru toți cei care nu pot dormi de grija mea sau a căsniciei mele, a averii mele, a faptului că sunt Oana Boss indiferent prin câte am trecut în viață, că sunt frumoasă, sănătoasă și arăt extraordinar de tânără, chiar dacă am făcut 48 de ani, că sunt smart, că nu mă doboară nimeni și nimic, că sunt o luptătoare, că fac lucruri care nu rămân neobservate, că reușesc să creez trenduri și sunt un lider înnăscut, că am un business de succes, curat și la standardele cele mai înalte”, a mărturisit ea.

ARTICOLE SIMILARE

Sfaturi pentru a găsi cea mai bună rochie de mireasă

Andreea Damian

Rihanna lansează o nouă linie de haine împreună cu grupul francez LVMH și avem deja primele imagini

Andreea Damian

Bella Hadid și-a schimbat culoarea părului chiar înainte de show-ul Victoria’s Secret

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol, imagini inedite din luna de miere. Cât costă o noapte de cazare la hotelul de cinci stele

Andreea Damian

Testul de sânge care poate detecta peste 50 de tipuri de cancer

Andreea Damian

Lia Bugnar, propunere neașteptată din partea lui Anghel Damian, după despărțire

Andreea Damian

Scrie un comentariu