Tabu
Image default
LIFESTYLE

Odihnă, meditație, vindecare

Dacă ziua te umple de praf, de nervi, de oboseală, dacă timpul e plin de lucruri pe care le faci pentru alții și nu-ti lasă vreme nici măcar să respiri adânc, linistită, uitându-te pe fereastră (eu una sunt fan daydreaming…), seara îți poate aduce puțintică relaxare. Presupunând că nu ai vreme sau fonduri suficiente pentru o zi la Spa, cea mai bună soluție e să-ți transformi propria baie într-o oază de liniște.
Pentru început, îndepartează toate sticluțele de pe și de lângă cadă. Fără șampon, balsam și alte produse de prisos!
Păstrează la îndemană doar câteva lumânări parfumate plutitoare, un burete moale sau o lufă, spuma sau sarea de baie, gelul de dus și lotiunea de corp.
În cazul în care îți plac aromele puternice, uleiul de opium e prima ta alegere de vrei ca vasul de aromoterapie să fie mai mult decât un bibelou… Umple cada pe sfert cu apă călduță și spumă hidratantă sau sare de baie, apoi adaugă apa fierbinte, câteva perle cu ulei aromat de lavandă sau mosc.
Pentru 30 de minute, bucură-te de micul tău paradis, în note ambientale sau alături de revista preferata. Amintește-ți să-ti protejezi pielea cu o loțiune hidratantă.
Lasă halatul de baie pufos sau prosopul tău de baie preferat să te conducă în dormitor, renunță la pijamale sau cămasă de noapte. Dacă te-ai obișnuit să adormi cu televizorul deschis, e timpul să faci o mică schimbare: lasă-te îmbrățișată de liniștea nopții și de visele calde. Te vei trezi liniștită și energică, pregătită pentru o nouă zi și plină de viață.

ARTICOLE SIMILARE

Știai că nu știi aceste lucruri despre ruletă?

realitatea

Soft de inteligență artificială, prea periculos pentru a fi făcut public, spun creatorii săi

Andreea Damian

Socant! O artista romanca batuta pe strada! Foto!

Dan Negru, TORTURAT de sotia lui: “Urlu ca nebunu’ când vrea să-mi…”

Iris Maria Tușa: Topirea ghețarilor începe să fie din ce în e mai vizibilă, nu cred că acesta este un proces reversibil

Dora Constantinovici

Salman Khan si Iulia Vantur sunt impreuna! S-au cazat la acelasi hotel din Sibiu!

Scrie un comentariu