Tabu
Image default
PEOPLE

Olimpia Melinte cadouri speciale de ziua ei

Sîmbăta aceasta actrița din serialul “Vlad” a împlinit 34 de ani. O vârstă frumoasă, în apropierea căruia a mai primit un cadou frumos și anume, a aflat că este însărcinată din nou. Însă Olimpia Melinte a mai primit un dar, despre care a scris mai mult pe rețelele de socializare

olimpia melinte insarcinata
În urmă cu mai puțin de o săptămână Olimpia Melinte anunța că este din nou însărcinată. Acum actrița a anunțat un nou proiect pe rețelele de socializare dar nu este vorba de unul de film sau de teatru. “E ziua mea mi s-a îndeplinit o dorință! Am reușit să pun cap la cap o colecție capsulă împreună cu @laurahincu și ne-am gândit noi să fie despre mame și nu numai.

olimpia melinte insarcinataNe-am jucat cu mătase și cășmir și au ieșit 13 (sper să fie cu noroc) piese de purtat în casă, pe lângă casă, pe vreme rece sau caldă, dar cel mai important cu sau fără burtică. #mothertobeORnot Pentru a exemplifică cât sunt de versatile toate am avut bucuria de a o avea lângă mine și pe @anaudroiu și al ei super abdomen plat!”, a scris fermecătoarea actrița care este fericită ca trăiește momente speciale.

ARTICOLE SIMILARE

Celebrități care s-au căsătorit în secret

Andreea Damian

Hugh Jackman și soția sa, 22 de ani de mariaj. Care e secretul lor?

Andreea Damian

Celebrități care nu s-au căsătorit niciodată și nici nu intenționează s-o facă

Andreea Damian

Paula Hriscu, prima oară pe o plajă din România, în 28 de ani

Tabu Tabu

Iulia Vântur s-a întors în România. Dezvăluiri senzaționale despre viața în India

Andreea Damian

Povestea Number One Observatory Circle, noua reşedinţă a Kamalei Harris

Andreea Damian

Scrie un comentariu